Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Bread Songtekst: Everything I Own

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Bread - Everything I Own ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Everything I Own? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Bread! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter B van Bread en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Everything I Own .

Origineel

Bread – Everything I Own Lyrics You sheltered me from harm. Kept me warm, kept me warm. You gave my life to me. Set me free, set me free. The finest years I ever knew, Were all the years I had with you. And I would give anything I own. I'd give up my life, my heart, my home. I would give everything I own, Just to have you back again. You taught me how to laugh. What a time, what a time. You never said too much, But still you showed the way And I knew from watching you. Nobody else could ever know, The part of me that can't let go. And I would give anything I own, I'd give up my life, my heart, my home. I would give everything I own, Just to have you back again. Is there someone you know, Your loving them so, But taking them all for granted? You may lose them one day. Someone takes them away, And they don't hear the words you long to say. I would give anything I own, I'd give up my life, my heart, my home. I would give everything I own, Just to have you back again; Just to touch you once again. Songwriters: GATES, DAVID Everything I Own lyrics © Sony/ATV Music Publishing LLC

 

Vertaling

Brood - Alles Ik Eigene Lyrics Je hebt me beschermd tegen kwaad. Hield me warm, houd me warm. Je gaf me mijn leven. Zet me vrij, stel me vrij. De mooiste jaren die ik ooit wist, Was al de jaren die ik met jou had. En ik zou alles wat ik bezit, geven. Ik zou mijn leven, mijn hart, mijn huis opgeven. Ik zou alles wat ik bezit, geven, Gewoon om je weer terug te hebben. Je hebt me geleerd hoe te lachen. Wat een tijd, wat een tijd. Je hebt nooit te veel gezegd, Maar toch liet je de weg zien En ik wist van je te kijken. Niemand anders zou ooit kunnen weten, Het deel van mij dat niet kan loslaten. En ik zou alles geven wat ik bezit, Ik zou mijn leven, mijn hart, mijn huis opgeven. Ik zou alles wat ik bezit, geven, Gewoon om je weer terug te hebben. Is er iemand die je kent, Jij houdt van hen zo, Maar nemen ze allemaal vanzelfsprekend? Je kan ze op een dag verliezen. Iemand neemt ze weg, En ze horen niet de woorden die je lang zegt. Ik zou alles geven wat ik bezit, Ik zou mijn leven, mijn hart, mijn huis opgeven. Ik zou alles wat ik bezit, geven, Gewoon om je weer terug te hebben; Gewoon om je nogmaals aan te raken. Liedjesschrijvers: GATES, DAVID Alles wat ik bezit van de tekst © Sony / ATV Music Publishing LLC