Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bread Songtekst: i say again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bread - i say again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i say again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bread! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bread en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i say again .

Origineel

I say again. You didn't hear me once again. So I'll have to say again. I knew you when. You didn't crawl behind your wall. Can you hear my voice at all. Must I have to say it again. I'm filling up the room with all the words I've said. Hoping that one or two will make it through. And get inside your head. I say again. You didn't hear me once again. So I'll have to say again.

 

Vertaling

Ik zeg het nog een keer. Je hebt me weer niet gehoord. Dus moet ik het nog een keer zeggen. Ik kende je toen. Je kroop niet achter je muur. Kun je mijn stem nog horen. Moet ik het nog een keer zeggen. Ik vul de kamer met alle woorden die ik heb gezegd. In de hoop dat er één of twee doorkomen. En in je hoofd komen. Ik zeg het nog een keer. Je hebt me weer niet gehoord. Dus moet ik het nog een keer zeggen.