Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bread Songtekst: i would give anything

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bread - i would give anything ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i would give anything? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bread! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bread en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i would give anything .

Origineel

You sheltered me from harm, kept me warm, kept me warm. You gave my life to me, set me free, set me free. The finest years I ever knew, were all the years I had with you. Chorus:. I would give anything I own, give up my life, my heart, my home. I would give anything I own, just to have you back again. You taught me how to laugh, what it solved, what it solved. You never said too much, but still you showed the way. And I knew from watching you. Nobody else could ever know, the part of me that can't let go. Chorus:. I would give anything I own, give up my life, my heart, my home. I would give anything I own, just to have you back again. You taught me how to laugh, what it solved, what it solved. You never said too much, but still you showed the way. And I knew from watching you. Nobody else could ever know, the part of me that can't let go. Is there someone you know, you're loving them so. But taking them all for granted. You may lose them one day, someone takes them away. And they don't hear the words you long to say. Chorus:. I would give anything I own, give up my life, my heart, my home. I would give anything I own, just to have you back again. You taught me how to laugh, what it solved, what it solved. You never said too much, but still you showed the way. And I knew from watching you. Nobody else could ever know, the part of me that can't let go. Just to touch you once again

 

Vertaling

Je beschermde me tegen kwaad, hield me warm, hield me warm. Je gaf mijn leven aan mij, bevrijdde me, bevrijdde me. De fijnste jaren die ik ooit gekend heb, waren al de jaren die ik met jou had. Refrein. Ik zou alles geven wat ik bezit, mijn leven, mijn hart, mijn huis. Ik zou alles geven wat ik bezit, alleen om jou terug te hebben. Je leerde me lachen, wat het oploste, wat het oploste. Je zei nooit te veel, maar toch wees je me de weg. En ik wist door naar jou te kijken. Niemand anders zou het ooit kunnen weten, het deel van mij dat niet kan loslaten. Refrein. Ik zou alles geven wat ik bezit, mijn leven, mijn hart, mijn huis. Ik zou alles geven wat ik bezit, alleen om jou weer terug te hebben. Je leerde me lachen, wat het oploste, wat het oploste. Je zei nooit te veel, maar toch wees je me de weg. En ik wist door naar jou te kijken. Niemand anders zou het ooit kunnen weten, het deel van mij dat niet kan loslaten. Is er iemand die je kent, die je zo liefhebt. Maar je neemt ze allemaal voor lief. Misschien verlies je ze op een dag, neemt iemand ze weg. En ze horen niet de woorden die je verlangt te zeggen. Refrein. Ik zou alles geven wat ik bezit, mijn leven, mijn hart, mijn huis. Ik zou alles geven wat ik bezit, alleen om jou weer terug te hebben. Je leerde me lachen, wat het oploste, wat het oploste. Je zei nooit te veel, maar toch wees je me de weg. En ik wist door naar jou te kijken. Niemand anders zou het ooit kunnen weten, het deel van mij dat niet kan loslaten. Alleen maar om je nog een keer aan te raken