Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: breaking benjamin Songtekst: breaking the silence

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: breaking benjamin - breaking the silence ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van breaking the silence? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van breaking benjamin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van breaking benjamin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals breaking the silence .

Origineel

I'll keep my sights on a waking dream. I gave my life to the vile beneath. I am but one of a dying breed. Pain kills this world but it won't kill me. (Wake up! I'll pick up the fine leg...). I'm breaking the silence,. I'm falling apart for you. I'm chasing the righteous,. Becoming apart of you. Fake plastic lie full of wasted years. Love lost in sight diabolic fear. I feel no fault for the fault I feel. Hope drains this world but it won't drain me. (Wake up! I'll pick up the fine leg...). I'm breaking the silence,. I'm falling apart for you. I'm chasing the righteous,. Becoming apart of you. Now! (scream). (Wake up! I'll pick up the fine leg...). (scream). I'm breaking the silence,. I'm falling apart for you. I'm chasing the righteous,. Becoming apart of you. I'm breaking the silence,. I'm falling down with you.

 

Vertaling

Ik hou mijn zinnen op een wakende droom. Ik gaf mijn leven aan het verachtelijke beneden. Ik ben slechts een van een uitstervend ras. Pijn doodt deze wereld, maar mij zal het niet doden. (Wakker worden! Ik zal het fijne been oprapen...). Ik verbreek de stilte. Ik val uit elkaar voor jou. Ik jaag op de rechtvaardigen... Ik word een deel van jou. Valse plastic leugen vol verspilde jaren. Liefde verloren in het zicht diabolische angst. Ik voel geen schuld voor de schuld die ik voel. Hoop laat deze wereld leeglopen, maar mij niet. (Wakker worden! Ik zal het fijne been oprapen...). Ik verbreek de stilte,. Ik val uit elkaar voor jou. Ik jaag op de rechtvaardigen. Ik word een deel van jou. Nu! (schreeuw). (Wakker worden! Ik zal het goede been oprapen...). (schreeuw). Ik verbreek de stilte... Ik val uit elkaar voor jou. Ik jaag op de rechtvaardigen... Ik word een deel van jou. Ik verbreek de stilte. Ik val samen met jou.