Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: breaking benjamin Songtekst: close your eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: breaking benjamin - close your eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van close your eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van breaking benjamin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van breaking benjamin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals close your eyes .

Origineel

Let forever take me in, now I know that I'm alive. Give me something to forgive, as the wicked come to life. Show me where it all begins, as I watch this world divide. Hope will guide you to the end. and there will be no last goodbye. For all live and die, leave it all behind. Take away the dark inside and lead me to the light. All will fade before your eyes as we turn the tide. I will bring the dream to life, hold on, just hold on. I will keep you here inside, just close your eyes. Take the rebel from within, now I know that I'll survive. Show me how to play pretend as I watch this world collide. Fate will guide you to the end. and there will be no hope to hide. For all live and die, leave it all behind. Take away the dark inside, lead me to the light. All will fade before your eyes as we turn the tide. I will bring the dream to life, hold on, just hold on. I will keep you here inside, just close your eyes. Leave it all behind. Take away the dark inside, lead me to the light. All will fade before your eyes as we turn the tide. I will bring the dream to life, hold on, just hold on. I will keep you here inside, hold on, just hold on. I will keep you here inside, just close your eyes

 

Vertaling

Laat mij voor altijd in mij opnemen, nu ik weet dat ik leef. Geef me iets om te vergeven, als de slechten tot leven komen. Toon me waar het allemaal begint, als ik deze wereld zie verdelen. Hoop zal je naar het einde leiden. en er zal geen laatste vaarwel zijn. Want allen leven en sterven, laat het allemaal achter. Neem het donkere van binnen weg en leid me naar het licht. Alles zal vervagen voor je ogen als we het tij keren. Ik zal de droom tot leven brengen, hou vol, hou gewoon vol. Ik zal je hier binnen houden, sluit gewoon je ogen. Neem de rebel van binnenuit, nu weet ik dat ik zal overleven. Laat me zien hoe ik kan doen alsof terwijl ik toekijk hoe deze wereld in elkaar stort. Het lot zal je naar het einde leiden. en er zal geen hoop zijn om je te verbergen. Want allen leven en sterven, laat het allemaal achter. Neem de donkere binnenkant weg, leid me naar het licht. Alles zal vervagen voor je ogen als we het tij keren. Ik zal de droom tot leven brengen, hou vol, hou gewoon vol. Ik zal je hier binnen houden, sluit gewoon je ogen. Laat het allemaal achter je. Neem het donker van binnen weg, leid me naar het licht. Alles zal vervagen voor je ogen als we het tij keren. Ik zal de droom tot leven brengen, hou vol, hou gewoon vol. Ik zal je hier binnen houden, hou vol, hou vol. Ik zal je hier binnen houden, sluit gewoon je ogen