Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: breaking benjamin Songtekst: so cold acoustic

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: breaking benjamin - so cold acoustic ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van so cold acoustic? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van breaking benjamin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van breaking benjamin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals so cold acoustic .

Origineel

Crowded streets all cleared away One by one Hollow heroes separate As they run You're so cold Keep your hand in mine Wise men wonder while Strong men die Show me how it ends It's alright Show me how defenseless You really are Satisfied and empty inside That's alright Let's give this another try If you find your family Don't you cry In this land of make believe Dead and dry You're so cold But you feel alive Lay your hands on me One last time Show me how it ends It's alright Show me how defenseless You really are Satisfied and empty inside That's alright Let's give this another try Show me how it ends It's alright Show me how defenseless You really are Satisfied and empty inside That's alright Let's give this another try It's alright It's alright It's alright It's alright It's alright It's alright It's alright It's alright It's alright

 

Vertaling

Overvolle straten allemaal opgeruimd Een voor een scheiden zich holle helden Terwijl ze rennen Je bent zo koud Hou je hand in de mijne Wijze mannen vragen zich af terwijl Sterke mannen sterven Laat me zien hoe het eindigt Het is goed. Laat me zien hoe weerloos je werkelijk bent Tevreden en leeg van binnen Dat is goed. Laten we het nog eens proberen. Als je je familie vindt Huil dan niet In dit land van doen alsof Dood en droog Je bent zo koud Maar je voelt dat je leeft Leg je handen op mij Nog een laatste keer Laat me zien hoe het eindigt Het is goed. Laat me zien hoe weerloos je werkelijk bent Tevreden en leeg van binnen Dat is goed. Laten we het nog eens proberen Laat me zien hoe het eindigt Het is goed. Laat me zien hoe weerloos je echt bent Tevreden en leeg van binnen Dat is goed. Laten we het nog eens proberen Het is goed. Het is goed. Het is goed. Het is goed. Het is goed. Het is goed. Het is goed. It's alright It's alright