Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: breaking benjamin Songtekst: sooner or later

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: breaking benjamin - sooner or later ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sooner or later? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van breaking benjamin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van breaking benjamin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sooner or later .

Origineel

I want a normal life. just like a new born child. I am a lover hater. I am an instigator. You are an oversight. Don't try to compromise. I'll learn to love to hate it. I am not integrated. Just call my name. You'll be okay. Your scream is burning through my veins. Sooner or later you're gonna hate it. Go ahead and throw my life away. Driving me under, leaving me out there. Go ahead and throw your life away. You're like an infantile. I knew it all the while. You sit and try to play me. Just like you see on tv. I am an oversight. Just like a parasite. Why am I so pathetic. I know you won't forget it. Just call my name. You'll be okay. Your scream is burning through my veins. Sooner or later you're gonna hate it. Go ahead and throw my life away. Driving me under, leaving me out there. Go ahead and throw my life away. Sooner or later you're gonna hate it. Go ahead and throw our life away. Driving me under, leaving me out there. Go ahead and throw our life away. Throw our life away. Throw our life away

 

Vertaling

Ik wil een normaal leven. Net als een pasgeboren kind. Ik ben een minnaar hater. Ik ben een aanstichter. Je bent een onoplettendheid. Probeer geen compromis te sluiten. Ik zal leren lief te hebben om het te haten. Ik ben niet geïntegreerd. Noem gewoon mijn naam. Je zult oké zijn. Je schreeuw brandt door mijn aderen. Vroeg of laat ga je het haten. Ga je gang en gooi mijn leven weg. Me eronder duwen, me daar achterlaten. Ga je gang en gooi je leven weg. Je bent net een infantiel. Ik wist het al die tijd. Je zit en probeert me te bespelen. Net zoals je op tv ziet. Ik ben een onoplettendheid. Net als een parasiet. Waarom ben ik zo zielig. Ik weet dat je het niet zult vergeten. Noem gewoon mijn naam. Het komt wel goed met je. Je schreeuw brandt door mijn aderen. Vroeg of laat ga je het haten. Ga je gang en gooi mijn leven weg. Me eronder duwen, me daar achterlaten. Ga je gang en gooi mijn leven weg. Vroeg of laat zul je het haten. Ga je gang en gooi ons leven weg. Je drijft me eronder en laat me daar achter. Ga je gang en gooi ons leven weg. Gooi ons leven weg. Gooi ons leven weg