Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: breaking pangaea Songtekst: picture possible

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: breaking pangaea - picture possible ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van picture possible? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van breaking pangaea! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van breaking pangaea en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals picture possible .

Origineel

Still afraid Still without you now Unaware But without a doubt I waiting I losing sleep And soon enough it gonna bring me down But I want to be over you I want to be over, over you But it takes more and I willing to give you whatever it is If we take this time now, we can kill this hope But then again Ie gotta know Can you picture possible anything at all Can you picture anything with anyone but me What do you think I waiting for Do you still believe Me with you Me with you Cause I want to be over you

 

Vertaling

Nog steeds bang Nu nog steeds zonder jou Niet op de hoogte Maar zonder twijfel Ik wacht Ik verlies slaap En al snel zal het me naar beneden halen Maar ik wil over je heen zijn Ik wil voorbij zijn, over jou Maar er is meer voor nodig en ik wil je alles geven wat het is Als we deze tijd nu nemen, kunnen we deze hoop doden Maar dan moet ik het weer weten Kunt u zich überhaupt iets voorstellen? Kun je je iets anders voorstellen dan iemand anders dan ik Waar denk je dat ik op wacht? Geloof je nog steeds Ik met jou Ik met jou Omdat ik over je heen wil zijn