Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bree sharp Songtekst: david duchovny

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bree sharp - david duchovny ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van david duchovny? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bree sharp! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bree sharp en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals david duchovny .

Origineel

It's Sunday night, I am curled up in my room The TV light fills my heart like a balloon I hold it in as best I can I know I'm just another fan But I can't help feeling I could love this secret agent man I can't... Wait anymore for him to discover me I got it bad for David Duchovny David Duchovny, why won't you love me? Why won't you love me? My friends all tell me, â??Girl you know it's just a show But deep within his eyes I see me wrapped up like a bow Watching the sky for a sign The FBI is on my mind I'm waiting for the day When my lucky stars align In the form of... David Duchovny floating above me In the alien light of the spaceship of love, I need David Duchovny hovering above me American Heathcliff, brooding and comely David Duchovny, why won't you love me? Why won't you love me? So smooth and so smart He's abducted my heart And I'm falling apart From the looks I receive From those eyes I can't leave And you can say I'm naive But he told me to believe My bags are packed, I am ready for my flight Want to put an end to my daydream days and sleepless nights Sitting like a mindless clone Wishing he would tap my phone Just to hear the breath of the man, the myth, the monotone And I would say... David Duchovny, why won't you love me? Why won't you love me? Why won't you love me? David Duchovny, why won't you love me? Why won't you love me? Why won't you love me? David Duchovny I want you to love me To kiss and to hug me, debrief and debug me David Duchovny I know you could love me I'm sweet and I'm cuddly-I'm gonna kill Scully! David Duchovny, why won't you love me? Why won't you love me? Why won't you love me? I'll be waiting... In Nevada...

 

Vertaling

Het is zondagavond, ik lig opgekruld in mijn kamer Het licht van de TV vult mijn hart als een ballon Ik hou het zo goed mogelijk in Ik weet dat ik gewoon een fan ben Maar ik kan het gevoel niet helpen dat ik van deze geheim agent zou kunnen houden Ik kan niet... niet meer wachten tot hij me ontdekt Ik heb het slecht voor David Duchovny David Duchovny, waarom wil je niet van me houden? Waarom wil je niet van me houden? Mijn vrienden zeggen me allemaal, Meisje, je weet dat het maar een show is. Maar diep in zijn ogen zie ik me ingepakt als een strik Kijkend naar de lucht voor een teken The FBI is on my mind I'm waiting for the day dat mijn gelukssterren op één lijn staan In de vorm van... David Duchovny die boven me zweeft In het buitenaardse licht van het ruimteschip van de liefde, heb ik David Duchovny boven me zweven Amerikaanse Heathcliff, broedend en aantrekkelijk David Duchovny, waarom wil je niet van me houden? Waarom wil je niet van me houden? Zo glad en zo slim He's abducted my heart And I'm falling apart From the looks I receive Van die ogen die ik niet kan verlaten En je kunt zeggen dat ik naïef ben Maar hij zei me te geloven Mijn koffers zijn gepakt, ik ben klaar voor mijn vlucht Ik wil een einde maken aan mijn dagdromen en slapeloze nachten Zittend als een hersenloze kloon Wensend dat hij mijn telefoon zou aftappen Gewoon om de adem van de man te horen, de mythe, de monotone En ik zou zeggen... David Duchovny, waarom wil je niet van me houden? Waarom wil je niet van me houden? Waarom wil je niet van me houden? David Duchovny, waarom hou je niet van me? Waarom hou je niet van me? Waarom wil je niet van me houden? David Duchovny Ik wil dat je van me houdt Om me te kussen en te omhelzen, me te debriefen en te debuggen David Duchovny Ik weet dat je van me zou kunnen houden Ik ben lief en knuffelig. Ik ga Scully vermoorden! David Duchovny, waarom wil je niet van me houden? Waarom hou je niet van me? Waarom hou je niet van me? Ik zal op je wachten... In Nevada...