Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: breeders Songtekst: metal man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: breeders - metal man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van metal man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van breeders! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van breeders en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals metal man .

Origineel

I don't know how old I was But it was a '65 pickup I was lying on the ground With flat iron bars over my head One silver drop is all you need To put a hole in your head at 2000 degrees That's right man, you be the Metal Man At 2000 degrees That's hot That's hot And over my head the hot wire was sparking I got something down on my chest And it began to bubble I was repairing my three on a tree When a drip dropped down on me That's right man, I'm the Metal Man At 2000 degrees That's hot

 

Vertaling

Ik weet niet hoe oud ik was. Maar het was een pick-up uit '65. Ik lag op de grond Met platte ijzeren staven over mijn hoofd Een zilveren druppel is alles wat je nodig hebt Om een gat in je hoofd te maken bij 2000 graden Dat klopt man, jij bent de Metal Man Bij 2000 graden Dat is heet. Dat is heet. En boven mijn hoofd vonkte de hete draad. Ik kreeg iets op mijn borst En het begon te borrelen Ik was mijn drie aan het repareren aan een boom Toen een druppel op mij viel Dat klopt man, ik ben de Metal Man Op 2000 graden Dat is heet.