Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: breezy Songtekst: touch the sky

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: breezy - touch the sky ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van touch the sky? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van breezy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van breezy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals touch the sky .

Origineel

1st Verse These people are pulling me down while I'm just trying to touch the sky & it's getting harder to try critics are making me go berserk they said I would never make it an they said it wouldn't work cause I am underground & underrated not insane I'm dedicated venues stated that I'm so surreal so ideal I'm on another level for real an I'm giving it all I've got just give me that title shot boy I will never give up never stop just live it up I can't fail I will prevail I'll never slow down for no one I'm a cold one better than the mainstreams I'm reaching for my dreams DJ better be turning up the volume on the radio tell me when to go a lot of rappers don't switch up the flow an how can they all reach fame how can they battle when they sound the same I don't see any 2pac's or B.I.G.'s no more Snoop Dogg's or Jay-Z's trick please I will never freeze up throw ya V's up cause I'm going in no doubt an I will never ever pull out Chorus It's getting harder to try to fly It's getting harder to get by It's getting harder being up high It's getting harder to touch the sky (2X) 2nd Verse I think I can I think I can touch that damn sky man I'll never settle for less I'll keep on reaching for success an keep on reaching when I'm falling other careers just felt appalling I felt I had a different calling so I had to believe that it would happen an keep on doing my best at rappin' the the people started clappin' I love their reactions & their screams I'm never giving up on my dreams never getting beat I got hands like Pistol Pete I'm like Jordan Belfort "The Wolf Of Wall Street" I've got a golden penis I'm a creative genius & I show no weakness it's hard to touch the sky when you're on the ground like a carcass an harder to find the light when you're trapped inside of the darkness they say prepare for disappointment I say just give me a moment because I'm here for you're enjoyment just give me one chance an I will put you in a trance I will make you piss your pants an nobody could stop me even if they wanted to everybody knows that I'm unstoppable & there's not a damn thing anyone can do Chorus (2X)

 

Vertaling

1ste couplet Deze mensen trekken me naar beneden terwijl ik gewoon probeer de hemel te raken & het wordt moeilijker om te proberen critici maken me razend ze zeiden dat ik het nooit zou maken en ze zeiden dat het niet zou werken omdat Ik ben underground & ondergewaardeerd niet gek ik ben toegewijde plaatsen verklaarden dat ik zo surrealistisch ben zo ideaal Ik ben echt op een ander niveau en ik geef alles wat ik heb geef me gewoon die titel shot jongen ik zal nooit opgeven nooit stoppen gewoon leven ik kan niet falen ik zal zegevieren ik zal never slow down for no one I'm a cold one better than the mainstreams I'm reaching for my dreams DJ zet beter het volume harder op de radio vertel me wanneer ik moet gaan veel rappers veranderen hun flow niet en hoe kunnen ze allemaal beroemd worden hoe kunnen ze vechten als ze hetzelfde klinken ik zie geen 2pac's of B.I.G.'s geen Snoop Dogg's of Jay-Z's trick please I will never freeze up throw ya V's up cause I'm going in no doubt and I will never ever pull out Refrein It's getting harder to try to fly It's getting harder to get by It's getting harder being up high Het wordt moeilijker om de lucht aan te raken (2X) 2e couplet I think I can I think I can touch that damn sky man I'll never settle for less I'll keep on reaching for success an keep on reaching when I'm falling other careers just felt appalling I felt I had a different calling so I had to geloven dat het zou gebeuren en mijn best blijven doen en de mensen begonnen te klappen. hou van hun reacties en hun geschreeuw. mijn dromen opgeven nooit verslagen worden ik got hands like Pistol Pete Ik ben als Jordan Belfort "The Wolf Of Wall Street" ik heb een gouden penis ik ben een creatief genie & ik toon geen zwakte het is moeilijk om de hemel te raken als je op de grond ligt als een karkas en moeilijker om het licht te vinden als je gevangen zit in de duisternis zeggen ze, bereid je voor op teleurstelling. zeg geef me een moment want ik ben hier voor je plezier, geef me één kans en ik zal je in een trance brengen. je in je broek laten pissen en niemand kan me stoppen, zelfs zelfs als ze dat zouden willen iedereen weet dat ik niet te stoppen ben en er is niets wat iemand kan doen Refrein (2X)