Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brenda lee Songtekst: don’t blame me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brenda lee - don’t blame me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t blame me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brenda lee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brenda lee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t blame me .

Origineel

(Don't blame me) For falling in love with you I'm under your spell but how can I help it Don't blame me Can't you see, when you do the things you do If I can't conceive the thrill that I'm feeling Don't blame me I can't help it if that dog-gone moon above Make's believe, someone like you to love Blame your kiss As sweet as a kiss can be And blame all your charms That melt in my arms But don't blame me Mmmmmmm blame your kiss As sweet as a kiss can be And blame all your charms That melt in my arms But don't blame me Don't blame me

 

Vertaling

(Geef mij niet de schuld) dat ik verliefd op je ben geworden Ik ben in de ban van je, maar hoe kan ik het helpen Geef mij niet de schuld Zie je het niet, als je de dingen doet die je doet Als ik de sensatie die ik voel niet kan bevatten Geef mij niet de schuld Ik kan het niet helpen dat die maan daarboven Laat me geloven, iemand als jij om van te houden Geef de schuld aan je kus Zo zoet als een kus kan zijn En geef al je charmes de schuld Die smelten in mijn armen Maar geef mij niet de schuld Mmmmm geef de schuld aan je kus Zo zoet als een kus kan zijn En geef al je charmes de schuld Die smelten in mijn armen Maar geef mij niet de schuld Geef mij niet de schuld