Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brenda lee Songtekst: dynamite

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brenda lee - dynamite ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dynamite? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brenda lee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brenda lee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dynamite .

Origineel

You're dynamite! You're dynamite! Dynamite! hey, baby when you kiss it's Dynamite! hey, baby when you hug and hold me tight I just explod like dynamite If I might do all that things I'd love to do tonight Then I would love you dear with all my might Because you're dynamite You do such big attraction chain reaction things to me They ought make you wear sign of danger T.N.T Love me right Hey,baby let's make history tonight The power of one hour of love's delight Just knocks me out like dynamite You do such big attraction chain reaction things to me They ought make you wear sign of danger T.N.T Love me right Hey,baby let's make history tonight The power of one hour of love's delight Just knocks me out like dynamite

 

Vertaling

Je bent dynamiet! Je bent dynamiet! Dynamiet. Hé, schatje, als je me kust, is het... Dynamiet. Hé, schatje, als je me omhelst en vasthoudt. Ik ontplof als dynamiet Als ik alles zou kunnen doen wat ik vanavond zo graag zou willen doen Dan zou ik je liefhebben met al mijn kracht Omdat je dynamiet bent Je doet zulke grote aantrekkingskracht kettingreactie dingen met me Ze zouden je een teken van gevaar moeten laten dragen T.N.T Love me right Hé, schatje laten we vanavond geschiedenis schrijven De kracht van een uur liefdesgeluk Just knocks me out like dynamite Je doet zulke grote aantrekkingskracht kettingreactie dingen met me Ze zouden je een teken van gevaar moeten laten dragen, T.N.T Love me right Hé, schatje laten we vanavond geschiedenis schrijven De kracht van een uur liefdesgeluk Just knocks me out like dynamite