Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brenda lee Songtekst: if you love me (really love me)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brenda lee - if you love me (really love me) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if you love me (really love me)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brenda lee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brenda lee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if you love me (really love me) .

Origineel

If the sun should tumble from the skies if the sea should suddenly run dry If you love me really love me let it happen I won't care If it seems that everything is lost I will smile and never count the cost If you love me really love me let it happen darling I won't care Shall I catch a shooting star shall I bring it where you are if you want me to I will You can let me any test I'll do anything you ask if you only say you love me still When at last the life on earth is through I will share each other tear will you If you love me really love me let it happen I won't care If you love me really love me let it happen I won't care

 

Vertaling

Als de zon uit de lucht valt als de zee plotseling droogvalt Als je van me houdt, echt van me houdt, laat het dan gebeuren, het kan me niet schelen. Als het lijkt dat alles verloren is zal ik glimlachen en nooit de kosten tellen Als je echt van me houdt, laat het dan gebeuren, schat, het kan me niet schelen Zal ik een vallende ster vangen zal ik hem brengen waar jij bent als je dat wilt zal ik het doen Je kunt me elke test laten doen ik zal alles doen wat je vraagt als je maar zegt dat je nog van me houdt Als eindelijk het leven op aarde voorbij is zal ik elkaars tranen delen wil jij Als je echt van me houdt laat het dan gebeuren het kan me niet schelen Als je echt van me houdt laat het dan gebeuren ik geef er niets om