Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brenda lee Songtekst: jesus loves me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brenda lee - jesus loves me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jesus loves me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brenda lee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brenda lee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jesus loves me .

Origineel

Jesus loves me! This I know For the Bible tells me so Little ones to Him belong; They are weak, but He is strong Refrain Yes, Jesus loves me! Yes, Jesus loves me! Yes, Jesus loves me! The Bible tells me so Jesus loves me! This I know As He loved so long ago Taking children on His knee Saying, "Let them come to Me." Refrain Jesus loves me still today Walking with me on my way Wanting as a friend to give Light and love to all who live Refrain Jesus loves me! He who died Heaven's gate to open wide; He will wash away my sin Let His little child come in Refrain Jesus loves me! He will stay Close beside me all the way; Thou hast bled and died for me I will henceforth live for Thee Refrain

 

Vertaling

Jezus houdt van me. Dit weet ik Want de Bijbel zegt het me De kleintjes behoren Hem toe; Zij zijn zwak, maar Hij is sterk Refrein Ja, Jezus houdt van mij. Ja, Jezus houdt van mij! Ja, Jezus houdt van mij! De Bijbel zegt het me Jezus houdt van mij. Dit weet ik Zoals Hij zo lang geleden Hij nam kinderen op Zijn knie Zeggende: "Laat ze tot Mij komen." Refrein Jezus houdt ook vandaag nog van mij Wandelt met mij op mijn weg Als een vriend willen geven Licht en liefde geven aan allen die leven Refrein Jezus houdt van mij! Hij die stierf Hemels poort wijd te openen; Hij zal mijn zonde wegwassen Laat Zijn klein kind binnenkomen Refrein Jezus houdt van mij! Hij zal blijven De hele weg dicht bij mij; Gij hebt gebloed en zijt voor mij gestorven Voortaan zal ik voor U leven Refrein