Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brenda lee Songtekst: just a little

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brenda lee - just a little ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just a little? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brenda lee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brenda lee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just a little .

Origineel

Umm just a little just a little just a little Don't you love me just a little don't you want me, just a little Can't you thrill me just a little Umm say you love me just a little just a little Can't you kiss me just a little don't you miss me just a little Don't you love me just a little Umm say you want me just a little just a little I told you baby a million times you're just about to make me lose my mind I'm gettin' tired of playing second fiddle umm just a little Say you love me just a little say you want me just a little Can't you thrill me just a little umm say you love me I told you baby a million times you're just about to make me lose my mind I'm gettin' tired of playing second fiddle umm just a little Say you love me just a little say you want me just a little Don't you love me just a little umm don't you need me just a little (Just a little just a little just a little just a little)

 

Vertaling

Umm een klein beetje, een klein beetje, een klein beetje Hou je niet een beetje van me Hou je niet een beetje van me Hou je niet een beetje van me Kun je me niet een beetje opwinden Umm say you love me just a little just a little Kun je me niet een klein kusje geven mis je me niet een klein beetje Hou je niet een beetje van me Zeg dat je me wilt, een klein beetje, een klein beetje Ik zei het je al een miljoen keer je staat op het punt me gek te maken Ik ben het beu om de tweede viool te spelen, een klein beetje maar Zeg dat je een beetje van me houdt, zeg dat je me een beetje wilt Kun je me niet een beetje opwinden, zeg dat je van me houdt Ik heb je al een miljoen keer gezegd dat je me gek maakt Ik ben het beu om de tweede viool te spelen, een klein beetje maar Zeg dat je een beetje van me houdt, zeg dat je me een beetje wilt Hou je niet een beetje van me, heb je me niet een beetje nodig (Just a little just a little just a little just a little)