Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brenda lee Songtekst: papa’s knee

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brenda lee - papa’s knee ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van papa’s knee? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brenda lee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brenda lee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals papa’s knee .

Origineel

To-a lu a lu a lu Sweet harmony Only a child on my Papa's knee Rock-a-bye man, rock-a-bye song Papa would sing, I'd hum along I'd climb on his lap and he'd sing to me Only a child on my Papa's knee Now Papa would sing, a little off key But filled me with feelings of sweet harmony How I'd like to hear that old tune again And rock to and fro in lullaby land To-a lu a lu a lu Papa would moan Oh takes me back to my childhood home To-a lu a lu a lu Sweet harmony Only a child on my Papa's knee Now sometimes alone I remises, surrender my thoughts about love ones I miss A child so young I love to think of this And I can recall how Papa rocked me To-a lu a lu a lu Papa would moan Oh takes me back to my childhood home To-a lu a lu a lu Sweet harmony Only a child on my Papa's knee

 

Vertaling

To-a lu a lu a lu Zoete harmonie Alleen een kind op papa's knie Rock-a-bye man, rock-a-bye song Papa zou zingen, ik zou mee neuriën Ik klom op zijn schoot en hij zong voor mij Alleen een kind op papa's knie Papa zong, een beetje uit de maat maar vulde me met gevoelens van zoete harmonie Hoe graag zou ik dat oude deuntje weer horen En heen en weer wiegen in slaapliedjesland To-a lu a lu a lu zou papa kreunen Oh brengt me terug naar mijn ouderlijk huis To-a lu a lu a lu Zoete harmonie Only a child on my Papa's knee Nu soms alleen Ik denk na, geef mijn gedachten over aan mijn geliefden die ik mis Een kind zo jong Ik hou ervan om hieraan te denken En ik kan me herinneren hoe papa me wiegde To-a lu a lu a lu Papa zou kreunen Oh brengt me terug naar mijn ouderlijk huis To-a lu a lu a lu Zoete harmonie Only a child on my Papa's knee