Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brenmar Songtekst: we rollin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brenmar - we rollin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van we rollin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brenmar! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brenmar en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals we rollin .

Origineel

I said I'm sittin' on the edge of a diving board The intensity you witness made me climb aboard These sucka niggas wanna ask me what I'm rhyming for Pullin' back the sheets, then they gon' see the thots galore

 

Vertaling

Ik zei dat ik op de rand van een duikplank zat De intensiteit waarvan je getuige was, deed me aan boord klimmen Deze sukkels willen me vragen waarvoor ik rijm Trek de lakens terug, dan zien ze de troep in overvloed