Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brenno reis marco viola Songtekst: o amor tem dessas coisas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brenno reis marco viola - o amor tem dessas coisas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o amor tem dessas coisas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brenno reis marco viola! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brenno reis marco viola en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o amor tem dessas coisas .

Origineel

Vou tirar da minha vida. A mulher que tanto amo. Vou me entregar à bebida. Beber o resto do ano.. Essa mulher é bandida. Só me causa sofrimento. Me machuca, me maltrata. Desse jeito eu não agüento.. Não atende o telefone. Não quer mais falar comigo. Eu que já fui o seu homem. Hoje sou seu inimigo.. O amor tem dessas coisas. A gente corre perigo. Se não quer mais me amar. Não quero ser seu amigo.. by. Salsicha - Med. Vet. Unigran

 

Vertaling

Ik ga uit mijn leven stappen. De vrouw waar ik zoveel van hou. Ik ga me overgeven aan het drinken. Drink de rest van het jaar. Die vrouw is een oplichtster. Ze doet me alleen maar lijden. Ze doet me pijn, mishandelt me. Op die manier kan ik het niet uitstaan. Ze neemt de telefoon niet op. Ze wil niet meer met me praten. Ik was ooit jouw man. Vandaag ben ik je vijand. Liefde heeft deze dingen. Je bent in gevaar. Als je niet meer van me wilt houden. Ik wil je vriend niet zijn... door... Shaggy - Med. Dierenarts. Unigran