Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: breno e caio cesar Songtekst: meu final feliz

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: breno e caio cesar - meu final feliz ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van meu final feliz? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van breno e caio cesar! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van breno e caio cesar en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals meu final feliz .

Origineel

Fácil descrever o que sinto por você. É tão fácil de explicar, amor. Adoro quando vem, quando vem me encontrar. É tão forte, mexe com meu eu. Veja as estrelas lá no céu a iluminar nós dois (nós dois). E o meu coração, tá cansado de sofrer. Vem me ver, vem me ver. Eu estou aqui. É você, é você. Meu final feliz. Vem me ver, vem me ver. Eu estou aqui. É você, é você. Meu final feliz. Vamos ser feliz um pouco. Vamos ser feliz um pouco. (Vamos ser...). Vamos ser feliz um pouco. (Vamos ser...). Vamos ser feliz um pouco. Veja as estrelas lá no céu a iluminar nós dois (nós dois). E o meu coração, tá cansado de sofrer. Vem me ver, vem me ver. Eu estou aqui. É você, é você. Meu final feliz. Vem me ver, vem me ver. Eu estou aqui. É você, é você. Meu final feliz. Vamos ser feliz um pouco. Vamos ser feliz um pouco. (Vamos ser...). Vamos ser feliz um pouco. (Vamos ser...). Vamos ser feliz um pouco. Vem me ver, vem me ver (Eu estou aqui...). Eu to no mesmo lugar. É você, é você. Meu final feliz. Vem me ver, vem me ver. Eu estou aqui. É você, é você. Meu final feliz. Vamos ser feliz um pouco. Vamos ser feliz um pouco. (Vamos ser...). Vamos ser feliz um pouco. Vamos ser feliz um pouco. Vamos ser feliz um pouco. Vamos ser feliz um pouco. (Vamos ser...). Vamos ser feliz um pouco...)

 

Vertaling

Makkelijk te beschrijven wat ik voor je voel. Het is zo makkelijk uit te leggen, liefje. Ik hou ervan als je komt, als je me komt zoeken. Het is zo sterk, het prikkelt mijn zelf. Zie de sterren daar aan de hemel die ons tweeën verlichten. En mijn hart, het is moe van het lijden. Kom me opzoeken, kom me opzoeken. Ik ben hier. Jij bent het, jij bent het. Mijn gelukkig einde. Kom me opzoeken, kom me opzoeken. Ik ben hier. Jij bent het, jij bent het. Mijn gelukkig einde. Laten we een beetje gelukkig zijn. Laten we een beetje gelukkig zijn. (Laten we...) Laten we een beetje gelukkig zijn. (Laten we...) Laten we een beetje gelukkig zijn. Zie de sterren aan de hemel die ons tweeën verlichten. En mijn hart, het is moe van het lijden. Kom me opzoeken, kom me opzoeken. Ik ben hier. Jij bent het, jij bent het. Mijn gelukkig einde. Kom me opzoeken, kom me opzoeken. Ik ben hier. Jij bent het, jij bent het. Mijn gelukkig einde. Laten we een beetje gelukkig zijn. Laten we een beetje gelukkig zijn. (Laten we...) Laten we een beetje gelukkig zijn. (Laten we...) Laten we een beetje gelukkig zijn. Kom me zien, kom me zien. Ik ben hier... Ik ben op dezelfde plaats. Jij bent het, jij bent het. Mijn gelukkig einde. Kom me opzoeken, kom me opzoeken. Ik ben hier. Jij bent het, jij bent het. Mijn gelukkig einde. Laten we een beetje gelukkig zijn. Laten we een beetje gelukkig zijn. (Laten we...) Laten we een beetje gelukkig zijn. Laten we een beetje blij zijn. Laten we een beetje blij zijn. Laten we een beetje blij zijn. (Laten we...) Laten we een beetje blij zijn...)