Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brenton wood Songtekst: best thing i ever had

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brenton wood - best thing i ever had ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van best thing i ever had? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brenton wood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brenton wood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals best thing i ever had .

Origineel

I couldn't sleep, baby, a wink last night For me and my conscience are having a fight I really treated you bad Best thing that I've ever had Best thing that I've ever had Let me tell ya now I couldn't eat, honey, a thing today I'm so sorry, but what can I say I really treated you bad Best thing that I've ever had Best thing that I've ever had I should have known from the start I should have treated you right, but now I hurt The only girl I ever loved But baby, give me a break and tell me Tell me there's something that I can do Anything babe, I don't want to lose you I really treated you bad Best thing that I've ever had Best thing that I've ever had Best thing that I've ever had

 

Vertaling

Ik kon niet slapen, schat, een knipoog vannacht Voor mij en mijn geweten krijg ik ruzie Ik heb je echt slecht behandeld Het beste dat ik ooit heb gehad Het beste dat ik ooit heb gehad Laat me je dat nu vertellen Ik kon vandaag niet eten, schat Het spijt me zo, maar wat kan ik zeggen Ik heb je echt slecht behandeld Het beste dat ik ooit heb gehad Het beste dat ik ooit heb gehad Ik had het vanaf het begin moeten weten Ik had je goed moeten behandelen, maar nu heb ik pijn Het enige meisje waar ik ooit van hield Maar schat, geef me een pauze en vertel het me Zeg me dat ik iets kan doen Wat dan ook schat, ik wil je niet verliezen Ik heb je echt slecht behandeld Het beste dat ik ooit heb gehad Het beste dat ik ooit heb gehad Het beste dat ik ooit heb gehad