Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brett dennen Songtekst: so far from me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brett dennen - so far from me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van so far from me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brett dennen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brett dennen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals so far from me .

Origineel

Crows ravaging a field of wheat Stars jealous of the moon Scarecrows know their own defeat Envy and the heart that it consumes Today I walked without you Like an empty bottle drifting out to sea I would change it I knew how to But it don't come that easily [Chorus] If my heart wasn't such a jungle Maybe you wouldn't feel so alone If your her heart wasn't such and ocean I wouldn't sink like a stone If you weren't so far from me I could hold you while you're sleeping And hear you breathing softly And be there when you're waking Phone calls could not complete us Letters cannot replace Miles and miles and miles between us Another time another place I have yet to meet another Who burns bright as you I'm not looking for any other I only want you [Chorus]

 

Vertaling

Kraaien verwoesten een graanveld Sterren jaloers op de maan Vogelverschrikkers kennen hun eigen nederlaag Afgunst en het hart dat het verteert Vandaag liep ik zonder jou Als een lege fles die de zee op drijft Ik zou het veranderen als ik wist hoe Maar dat gaat niet zo makkelijk [refrein] Als mijn hart niet zo'n jungle was Misschien zou je je dan niet zo alleen voelen Als haar hart niet zo'n oceaan was Ik zou niet zinken als een steen Als je niet zo ver van me vandaan was Ik zou je kunnen vasthouden terwijl je slaapt En je zachtjes horen ademen En er zijn als je wakker wordt Telefoongesprekken zouden ons niet kunnen vervolledigen Brieven kunnen niet vervangen Mijlen en mijlen en mijlen tussen ons Een andere tijd, een andere plaats Ik moet nog een ander ontmoeten Die zo helder brandt als jij Ik ben niet op zoek naar een ander ik wil alleen jou [refrein]