Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Brian Adams Songtekst: Everything I Do I Do It For You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Brian Adams - Everything I Do I Do It For You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Everything I Do I Do It For You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Brian Adams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter B van Brian Adams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Everything I Do I Do It For You .

Origineel

Look into my eyes You will see What you mean to me Search your heart Search your soul And when you find me there you ll search no more Don t tell me it s not worth dyin for You know it s true Everything l do l do it for you Look into your heart You will find There s nothin there to hide Take me as l am take my live l would give it all l would sacrifice Don t tell me it s not worth fightig for l can t help it there s nothin l want More you know it s true Everything i do l do it for you There s no love like your love And no other could give more love There s nowhere All the time all the way Oooh you can tell me it s not worth tryin for. l can t help it there s nothin l want more Yeah l would fight for you l d lie for you Walk the wire for you Yeah l d die for you You know it s true everything l do Oooh l do it for you

 

Vertaling

Kijk in mijn ogen Je zult zien Wat jij voor mij betekent Zoek je hart Zoek je ziel En als je me daar vindt, zoek je niet meer Don t vertel het, het is niet waard voor Je weet dat het waar is Alles wat ik doe, doe het voor jou Kijk in je hart Je zal vinden Daar is er niets om te verbergen Neem me als ik mijn leven ben Ik zou het alles geven wat ik zou offeren Don t me vertellen dat het niet de moeite waard is Ik kan het niet helpen, want ik wil het niet Meer weet je dat het waar is Alles wat ik doe, doe het voor jou Er is geen liefde zoals je liefde En niemand kan meer liefde geven Daar is nergens de hele tijd Oooh je kan het me vertellen Niet waard om te proberen. Ik kan het niet helpen, want ik wil niet meer Ja, ik zou voor je vechten Ik lieg voor jou Loop de draad voor jou Ja, ik sterf voor jou Je weet het is waar, alles wat ik doe Oooh, ik doe het voor jou