Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brian eno Songtekst: the river

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brian eno - the river ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the river? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brian eno! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brian eno en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the river .

Origineel

I'm standing on the stage I'm working in a restaurant I make a decent wage- and I- Will sing into the microphone The river rise up & flows above the interstate Beyond the schools and shops- There's no way to communicate The water's moving on Beyond the lies and hypocrites I'm thinking of a song I need you to remember it The forest is alive It asks us to participate We lifted up our eyes To promise and reciprocate We fell down on our knees For ev'ry human being—— One sad day I will fly away And one sad day I will tip toe away Oooh But a change is gonna come Like Sam Cooke sang in 63 The river sings a song- to me- On ev'ry St Cecillia's day So when I was reborn I went back to the restaurant The river's moving on- from here- To sing it's crazy symphony I'll go home- where you are right in front of me

 

Vertaling

Ik sta op het podium Ik werk in een restaurant. Ik verdien een fatsoenlijk loon- en ik- zing in de microfoon De rivier komt omhoog en stroomt boven de snelweg Voorbij de scholen en winkels... Er is geen manier om te communiceren Het water stroomt verder Voorbij de leugens en hypocrieten Ik denk aan een lied Ik wil dat je het onthoudt Het bos leeft Het vraagt ons om deel te nemen We hebben onze ogen opgeheven Om te beloven en te beantwoorden We vielen op onze knieën Voor ieder mens... Op een trieste dag zal ik wegvliegen En op een trieste dag zal ik weg tippen Oooh But a change is gonna come Like Sam Cooke sang in 63 The river sings a song- to me- Op elke St. Cecillia's dag Dus toen ik herboren was Ging ik terug naar het restaurant The river's moving on- from here- Om zijn gekke symfonie te zingen Ik ga naar huis, waar jij recht voor me staat.