Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brian hyland Songtekst: warmed over kisses left over love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brian hyland - warmed over kisses left over love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van warmed over kisses left over love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brian hyland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brian hyland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals warmed over kisses left over love .

Origineel

I see a broken heart wearin' my name You're handin' me, sure as stars up above Warmed over kisses, left over love You've got another love you're runnin' to You've been a-cheatin' in some rendezvous You're handin' me, sure as stars up above Warmed over kisses, left over love You say that I'm the only one Oh how I wanted to be But when I kiss your pretty lips You got nothin' left for ]me You've gotta wanna be breakin' my heart I know we've gotta be driftin' apart You're handin' me, sure as stars up above Warmed over kisses, left over love You're handin' me, sure as stars up above Warmed over kisses, ooo, left over love

 

Vertaling

Ik zie een gebroken hart dat mijn naam draagt You're handin' me, sure as stars up above Opgewarmde kussen, overgebleven liefde You've got another love you're runnin' to You've been a-cheatin' in some rendez-vous You're handin' me, sure as stars up above Opgewarmde kussen, overgebleven liefde You say that I'm the only one Oh hoe graag wilde ik dat zijn Maar als ik je mooie lippen kus Heb je niets meer voor me over Je moet mijn hart willen breken I know we've gotta be driftin' apart You're handin' me, sure as stars up above Opgewarmde kussen, overgebleven liefde You're handin' me, sure as stars up above Opgewarmde kussen, ooo, overgebleven liefde