Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brian mccomas Songtekst: too far gone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brian mccomas - too far gone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van too far gone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brian mccomas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brian mccomas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals too far gone .

Origineel

Somebody told you I was lost again So you came back here to find me Somebody told you I forgot again So you came back to remind me But I'm too far gone for all of that And no you don't come back from where I'm at Yeah you can tell them that I fell again But you couldn't pick me up Tried every trick you carry in your bag But it still was not enough Cause I'm too far gone for all of that Yeah you can put that rabbit back inside your hat Yeah cause I don't need that So now I'm sorry but you need to go Cause I need to be alone And anything you think I need to know Well I'm sure I'll find out on my own Yeah cause I'm too far gone for all of that No you don't, you don't come back from where I'm at No you don't, not from where I'm at

 

Vertaling

Iemand vertelde je dat ik weer verdwaald was Dus kwam je hier terug om me te zoeken Iemand zei je dat ik het weer vergeten was Dus kwam je terug om me te herinneren Maar ik ben te ver heen voor dat alles En nee, je komt niet terug van waar ik nu ben Ja, je kunt ze vertellen dat ik weer gevallen ben But you couldn't pick me up Ik heb elke truc geprobeerd die je in je tas hebt. Maar het was nog steeds niet genoeg Want ik ben te ver heen voor dat alles Ja, je kunt dat konijn terug in je hoed stoppen. Ja, want dat heb ik niet nodig Dus nu spijt het me maar je moet gaan Want ik moet alleen zijn En alles wat je denkt dat ik moet weten Wel, ik ben er zeker van dat ik er zelf wel zal achter komen Ja, want ik ben te ver heen voor dat allemaal Nee dat doe je niet, je komt niet terug van waar ik nu ben Nee dat doe je niet, niet van waar ik nu ben