Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brian mcknight Songtekst: all over now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brian mcknight - all over now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all over now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brian mcknight! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brian mcknight en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all over now .

Origineel

Every mornin' runnin' late Your boss is trying not to hate You find it hard to concentrate Thinkin' 'bout this good thing I try my best to be your man Use me girl if that's your plan In the end you'll understand Happiness is what I bring [Chorus] Baby tell me who Can someone do it better (oh yeah) Tell me who Whenever we're together it's like ooh (oh yeah) You might start feelin' dizzy (oh yeah) 'Cause it's all over now I keep you in the mood It's easy girl 'cause I know what to do (oh yeah) When the phone is ringin' don't disturb the grove (oh yeah) You might start feelin' dizzy (oh yeah) 'Cause it's all over now For your touch Inside I yearn To love you more I want to learn Your body is my first concern Only when I'm breathin' I'll get it 'till I hit it right When it comes to makin' love I'm nice You won't have to tell me twice There's no way that you're leavin' [Chorus] Ooh baby when the lights go down I only wait to hear the sound of you No holdin' back, let it out That there's no place you'd rather be right now Ooh baby is ya feelin' good Is it better than you thought it would Are you comin' back I think you should Over and over again [Chorus]

 

Vertaling

Every mornin' runnin' late Je baas probeert je niet te haten Je vindt het moeilijk om je te concentreren Thinkin 'bout this good thing Ik doe mijn best om je man te zijn Gebruik me meisje als dat je plan is Op het einde zal je het begrijpen Happiness is what I bring [Chorus] Baby tell me who Kan iemand het beter (oh ja) Vertel me wie Whenever we're together it's like ooh (oh yeah) You might start feelingin' dizzy (oh yeah) 'Cause it's all over now I keep you in the mood It's easy girl 'cause I know what to do (oh yeah) When the phone is ringin' don't disturb the grove (oh yeah) You might start feeling' dizzy (oh yeah) 'Cause it's all over now For your touch Inside I hunn To love you more Ik wil leren Jouw lichaam is mijn eerste zorg Alleen als ik adem Ik zal het krijgen 'totdat ik het goed raak Als het op de liefde aankomt, ben ik aardig Dat hoef je me geen twee keer te zeggen There's no way that you're leavin' [Chorus] Ooh baby when the lights go down I only wait to hear the sound of you No holdin' back, let it out That there's no place you'd rather be right now Ooh baby is ya feelin' good Is het beter dan je dacht dat het zou zijn Are you comin' back I think you should Over and over again [Chorus]