Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brian mcknight Songtekst: one last cry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brian mcknight - one last cry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one last cry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brian mcknight! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brian mcknight en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one last cry .

Origineel

My shattered dreams and broken heart Are mending on the shelf I saw you holding hands standing close to someone else Now I sit all alone, wishing all my feeling was gone I'd give my best to you Nothing for me to do But have one last cry One last cry Before I leave it all behind I've gotta put you out of my mind, this time Stop living a lie I guess I'm down to one last cry Cry I was here, you were there Guess we never could agree While the sun shines on you, I need some love to rain on me Still, I sit all alone, Wishing all my feeling was gone Gotta get over you Nothing for me to do But have one last cry One last cry Before I leave it all behind I've gotta put you out of my mind, this time Stop living a lie I know I gotta be strong, 'Cause 'round me life goes on and on and on And on I'm gonna dry my eyes Right after I have my one last cry One last cry Before I leave it all behind I'm gonna put you out of my mind, for the very last time Been living a lie I guess I'm down I guess I'm down I guess I'm down to one last cry

 

Vertaling

Mijn verbrijzelde dromen en gebroken hart zijn aan het herstellen op de plank Ik zag je hand in hand met iemand anders staan Nu zit ik helemaal alleen, wensend dat al mijn gevoelens weg waren Ik zou mijn best voor je doen Niets voor mij om te doen Maar een laatste huilbui Een laatste huilbui Voordat ik alles achter me laat Ik moet je uit mijn gedachten zetten, deze keer Stop met leven in een leugen Ik denk dat ik nog één laatste huilbui heb Huil Ik was hier, jij was daar Guess we never could agree While the sun shines on you, Ik heb wat liefde nodig om op mij te regenen Still, I sit all alone, Wishing all my feeling was gone Gotta get over you Nothing for me to do Maar een laatste huilbui Een laatste huilbui Voor ik alles achter me laat Ik moet je uit mijn gedachten zetten, deze keer Stop met leven in een leugen Ik weet dat ik sterk moet zijn, 'Cause 'round me life goes on and on and on En verder I'm gonna dry my eyes Direct nadat ik mijn laatste huilbui heb Een laatste huilbui Voor ik alles achter me laat Ik zet je uit mijn gedachten, voor de allerlaatste keer Ik heb een leugen geleefd I guess I'm down I guess I'm down I guess I'm down to one last cry