Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brian owens Songtekst: this love starved heart of mine it s killing me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brian owens - this love starved heart of mine it s killing me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this love starved heart of mine it s killing me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brian owens! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brian owens en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this love starved heart of mine it s killing me .

Origineel

Life's a nightmare and I can't stand it Since you turned me lose And you know without your loving My life has no use I know I made mistakes now baby Thinking love would pull me through Honey honey now my love starving heart is killing me Darling since I lost you Love starved heart of mine, killing me Wanting you more than before Love starved heart of mine, killing me Don't turn me from your door I guess you know I thrown my pride Right down in the dirt What else can I do now baby Wont you come take away the hurt Honey honey I got walls in my poor heart Can't take it now that you're gone Think I'm gon cave right in now honey The pain is much too strong o Love starved heart of mine, killing me I seen you deal better dimes Love starved heart of mine, killing me Have pity on this heart of mine Do ow! go head Do baby Life's a nightmare and I can't stand it Since you turned me lose And you know without your loving My life has no use I know I made mistakes now darlin' Thinking love would pull me through Honey honey now my love starving heart is killing me Honey since I lost you Love starved heart of mine, killing me Wanting you more than before Love starved heart of mine, killing me Don't turn me from your door Love starved heart of mine, killing me I seen you deal better dimes Love starved heart of mine, killing me Have pity on this heart of mine

 

Vertaling

Het leven is een nachtmerrie en ik kan er niet tegen Sinds jij me hebt laten vallen En je weet dat zonder jouw liefde Mijn leven heeft geen zin Ik weet dat ik nu fouten heb gemaakt schat Denkend dat liefde me er doorheen zou slepen Schatje, schatje, mijn hart van honger naar liefde vermoordt me nu Lieverd, sinds ik je kwijt ben Mijn uitgehongerde hart, vermoordt me Ik wil je nog meer dan voorheen Mijn uitgehongerde hart, vermoordt me Draai me niet weg van je deur Ik denk dat je weet dat ik mijn trots heb weggegooid In de modder Wat kan ik nu nog doen, schatje? Wil je niet de pijn komen wegnemen Schatje, schatje, ik heb muren in mijn arme hart Ik kan er niet meer tegen nu je weg bent Ik denk dat ik nu ga instorten, schatje De pijn is veel te sterk. Mijn hart is uitgehongerd, het doodt me Ik heb je zien dealen met betere dubbeltjes Mijn hart is uitgehongerd, ik ga eraan kapot Heb medelijden met dit hart van mij Ga weg! Ga weg Do baby Het leven is een nachtmerrie en ik kan er niet tegen Sinds jij me hebt laten vallen En je weet dat zonder jouw liefde Mijn leven heeft geen zin Ik weet dat ik nu fouten heb gemaakt schat Denkend dat liefde me er doorheen zou slepen Schatje, schatje, mijn hart van honger naar liefde vermoordt me nu Schatje, sinds ik jou kwijt ben Mijn uitgehongerde hart, vermoordt me Ik wil je nog meer dan voorheen Mijn uitgehongerde hart, vermoordt me Draai me niet weg van je deur Mijn uitgehongerde hart, vermoordt me Ik heb je zien dealen met betere dubbeltjes Mijn uitgehongerde hart, vermoordt me Heb medelijden met dit hart van mij