Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brian setzer Songtekst: straight up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brian setzer - straight up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van straight up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brian setzer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brian setzer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals straight up .

Origineel

Hey bartender I got a lover but it's not what it seems Pour me a drink if you know what I mean Don't mix it up, gimme straight what you got I don't want it on the rocks I want my lovin straight up Well my baby don't love me hey don't you see Straight no chaser is alright by me Don't mix it up gimme straight what you got I don't want it on the rocks I want my lovin straight up Hey my baby don't love me hey don't you see Straight no chaser is OK by me Don't mix it up gimme straight what you got I don't want it on the rocks I want my lovin straight up She'll win you all over with wine and a song Love you all night and by morning she's gone Don't mix it up gimme straight what you got I don't want it on the rocks I want my lovin straight up Well I don't want to be chasin her all over town Love is like whiskey you drink it right down When you're all finished there ain't no denying Man you're really flying Hey bartender One more for good luck Gimme all that you got I want my lovin straight up.

 

Vertaling

Hey barman Ik heb een minnaar maar het is niet wat het lijkt Schenk me een drankje in als je weet wat ik bedoel Mix het niet, geef me puur wat je hebt Ik wil het niet met ijs, ik wil mijn liefde puur Well my baby don't love me hey don't you see Straight no chaser is alright by me Don't mix it up gimme straight what you got I don't want it on the rocks I want my lovin straight up Hey my baby don't love me hey don't you see Straight no chaser is OK voor mij Don't mix it up gimme straight what you got I don't want it on the rocks I want my lovin straight up She'll win you all over with wine and a song Love you all night and by morning she's gone Don't mix it up gimme straight what you got I don't want it on the rocks I want my lovin straight up Wel, ik wil haar niet door de hele stad achtervolgen Liefde is als whisky, je drinkt het zo op When you're all finished there ain't no denying Man je vliegt echt Hey barman Nog eentje voor goed geluk Geef me alles wat je hebt I want my lovin straight up.