Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brian wilson Songtekst: night time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brian wilson - night time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van night time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brian wilson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brian wilson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals night time .

Origineel

Time: 3:34 beach bum music bmi/beachead music, inc. ascap Producer: brian wilson/russ titelman Remixed by brad gilderman at a & m recording studios Brian wilson/eugene landy/alexandra morgan/andy paley Night time is delight time It's starlight time And it's the right time for me Night time is delight time It's starlight time And it's the right time for me 'cause the sun shines a little too bright My eyes can't take that light Will you be waitin' there In the cool of the twilight air That's where we'll be because Night time is delight time It's starlight time And it's the right time for me Night time is delight time It's starlight time And it's the right time for me Night time is delight time It's starlight time And it's the right time for me Night time is delight time It's starlight time And it's the right time for me Downtown where the sun beats strong Eight hours is a little too long When I see that sun goin' down I drive to the edge of town Wait for awhile because Night time is delight time It's starlight time And it's the right time for me Night time is delight time It's starlight time And it's the right time for me Night time is delight time It's starlight time And it's the right time for me Night time Light time Right time Right time So there it goes Sun's sinkin' down It's gettin' dark Colors are fading fast Night covers the sun And leaves no mark The neighborhood Everyone has gone back inside It's understood Won't you sit down right by my side Night time Light time Light time Right time for me Night time (night time) is delight time (light time) It's starlight time (light time) And it's the right time for me (right time for me) Night time (night time) is delight time (light time) It's starlight time (light time) And it's the right time for me (right time for me) Night time (night time) is delight time (light time) It's starlight time (light time) And it's the right time for me (right time for me) Night time (night time) is delight time (light time) It's starlight time (light time) And it's the right time for me (right time for me) Night time Light time Light time Right time for me

 

Vertaling

Tijd: 3:34 beach bum music bmi/beachead music, inc. ascap Producer: brian wilson/russ titelman Geremixt door brad gilderman bij a & m recording studios Brian wilson/eugene landy/alexandra morgan/andy paley Nachttijd is delight time It's starlight time En het is de juiste tijd voor mij Nachttijd is delight time It's starlight time En het is de juiste tijd voor mij 'want de zon schijnt een beetje te fel My eyes can't take that light Zal je daar wachten In de koelte van de schemerlucht That's where we'll be because Night time is delight time It's starlight time En het is de juiste tijd voor mij Night time is delight time It's starlight time En het is de juiste tijd voor mij Night time is delight time It's starlight time En het is de juiste tijd voor mij Night time is delight time It's starlight time En het is de juiste tijd voor mij Downtown where the sun beats strong Acht uur is een beetje te lang When I see that sun goin' down rijd ik naar de rand van de stad Wacht een poosje want Night time is delight time It's starlight time En het is de juiste tijd voor mij Night time is delight time It's starlight time And it's the right time for me Night time is delight time It's starlight time And it's the right time for me Night time Tijd van het licht Juiste tijd Juiste tijd So there it goes Sun's sinkin' down It's gettin' dark Kleuren vervagen snel De nacht bedekt de zon And leaves no mark De buurt Iedereen is weer naar binnen gegaan Het is begrepen. Wil je niet naast me zitten? Night time Tijd voor licht Licht tijd De juiste tijd voor mij De tijd van de nacht (night time) is de tijd van het genot (light time) It's starlight time (licht tijd) En het is de juiste tijd voor mij (juiste tijd voor mij) Night time (nachttijd) is delight time (lichttijd) It's starlight time (licht tijd) En het is de juiste tijd voor mij (juiste tijd voor mij) Night time (nachttijd) is delight time (lichttijd) It's starlight time (licht tijd) En het is de juiste tijd voor mij (juiste tijd voor mij) Night time (nachttijd) is delight time (lichttijd) It's starlight time (licht tijd) En het is de juiste tijd voor mij (juiste tijd voor mij) Night time Licht tijd Licht tijd De juiste tijd voor mij