Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brian wilson Songtekst: s wonderful

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brian wilson - s wonderful ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van s wonderful? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brian wilson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brian wilson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals s wonderful .

Origineel

S wonderful 'S marvelous You should care for me 'S awful nice 'S paradise What I love, to see You've made my life so glamorous, You can't blame me for feeling amorous, 'S wonderful 'S marvelous That you should care for me Wonderful Marvelous You should care for me Wonderful Marvelous You should care Wonderful Marvelous You should care for me 'S wonderful 'S marvelous You should care for me 'S awful nice 'S paradise What I love, to see From now on my heart, My heart is working overtime 'S wonderful 'S marvelous That you should care for me

 

Vertaling

Geweldig. Geweldig Je zou voor me moeten zorgen Het is verschrikkelijk leuk Het paradijs Waar ik van hou, om te zien Je hebt mijn leven zo glamoureus gemaakt, Je kunt me niet kwalijk nemen dat ik me amoureus voel, 't is prachtig 'S wonderbaarlijk Dat je om me geeft Wonderbaarlijk Wonderbaarlijk Je zou voor me moeten zorgen Wonderbaarlijk Wonderbaarlijk Je moet om me geven Wonderful Wonderbaarlijk Je zou om me moeten geven Het is geweldig. Wonderbaarlijk Je zou voor me moeten zorgen Het is verschrikkelijk leuk Het paradijs Waar ik van hou, om te zien Van nu af aan mijn hart, Mijn hart maakt overuren Het is prachtig 'S wonderbaarlijk Dat je om me geeft