Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brian wilson Songtekst: thank you (aka brian)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brian wilson - thank you (aka brian) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van thank you (aka brian)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brian wilson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brian wilson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals thank you (aka brian) .

Origineel

All my life I've been runnin' scared Feelin' shut out, no one cared Not my mother, not my brother Crazy beatings by my father A-ooh a-ooh Music's been my saving grace Been my ticket to a better place Brought me riches, brought me fame Many people know my name A-ooh a-ooh My old friends who knew me when Say "brian you've come a long, long way" Thank you, thank you wo wo-o-o-oh My cousins say I ain't the same Criticize I change my game They're not happy 'cause I'm different More creative, independent A-ooh a-ooh My old friends who knew me when Say "brian you've come a long, long way" Thank you, thank you Thank you, thank you I've decided to change and grow Taste the new and release the old Those who love me, they know I'm tryin' Livin' brave instead of dyin' A-ooh a-ooh I've decided to change and grow Taste the new and release the old Those who love me, they know I'm tryin' Livin' brave instead of dyin' A-ooh a-ooh

 

Vertaling

Mijn hele leven ben ik bang geweest Feelin 'buitengesloten, niemand kon het schelen Niet mijn moeder, niet mijn broer Gekke mishandelingen door mijn vader A-ooh a-ooh Music's been my saving grace Been my ticket to a better place Bracht me rijkdom, bracht me roem Veel mensen kennen mijn naam A-ooh a-ooh Mijn oude vrienden die me kenden toen Zeggen "Brian je hebt een lange, lange weg afgelegd" Dank je, dank je wo wo-o-o-oh Mijn neven zeggen dat ik niet meer dezelfde ben Kritiseren dat ik mijn spel verander Ze zijn niet blij omdat ik anders ben Meer creatief, onafhankelijk A-ooh a-ooh Mijn oude vrienden die me kenden toen Zeggen "Brian je hebt een lange, lange weg afgelegd" Dank je, dank je. Dank je, dank je. Ik heb besloten om te veranderen en te groeien Proef het nieuwe en laat het oude los Zij die van me houden, weten dat ik het probeer. Dapper te leven in plaats van te sterven A-ooh a-ooh Ik heb besloten om te veranderen en te groeien Proef het nieuwe en laat het oude los Zij die van me houden, ze weten dat ik het probeer # 'dapper te leven in plaats van te sterven A-ooh a-ooh