Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bridget ball Songtekst: different drum

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bridget ball - different drum ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van different drum? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bridget ball! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bridget ball en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals different drum .

Origineel

You and I travel to the beat of a diff'rent drum. Oh, can't you tell by the way I run Ev'ry time you make eyes at me. Wo oh. You cry and you moan and say it will work out. But honey child I've got my doubts. You can't see the forest for the trees. Oh, don't get me wrong. It's not that I'm knockin'. It's just that I'm not in the market For a girl who wants to love only me. Yes, and I ain't sayin' you ain't pretty. All I'm sayin's I'm not ready for any person, Place or thing to try and pull the reins in on me. So Goodbye, I'll be leavin'. I see no sense in the cryin' and grievin'. We'll both live a lot longer if you live without me. Oh, don't get me wrong. It's not that I'm knockin'. It's just that I'm not in the market For a girl who wants to love only me. Yes, and I ain't sayin' you ain't pretty. All I'm sayin's I'm not ready for any person, Place or thing to try and pull the reins in on me. So Goodbye, I'll be leavin'. I see no sense in the cryin' and grievin'. We'll both live a lot longer if you live without me.

 

Vertaling

Jij en ik reizen op het ritme van een andere trommel. Oh, kun je niet zien aan de manier waarop ik ren Elke keer als je naar me kijkt. Wo oh. Je huilt en je jammert en zegt dat het wel goed komt. Maar schatje, ik heb mijn twijfels. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Oh, begrijp me niet verkeerd. Het is niet dat ik klop. Het is gewoon dat ik niet in de markt ben voor een meisje dat alleen van mij wil houden. Ja, en ik zeg niet dat je niet mooi bent. Ik zeg alleen dat ik niet klaar ben voor een persoon, plaats of ding om te proberen de teugels over mij aan te trekken. Dus vaarwel, ik vertrek. Ik zie geen reden om te huilen en te rouwen. We zullen allebei veel langer leven als je zonder mij leeft. Oh, begrijp me niet verkeerd. Het is niet dat ik klop. Het is gewoon dat ik niet in de markt ben voor een meisje dat alleen van mij wil houden. Ja, en ik zeg niet dat je niet mooi bent. Ik zeg alleen dat ik niet klaar ben voor een persoon, plaats of ding om te proberen de teugels over mij aan te trekken. Dus vaarwel, ik vertrek. Ik zie geen reden om te huilen en te rouwen. We zullen allebei veel langer leven als je zonder mij leeft.