Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bright eyes Songtekst: theme to pinata

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bright eyes - theme to pinata ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van theme to pinata? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bright eyes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bright eyes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals theme to pinata .

Origineel

I wish I had a parachute 'Cause I'm fallin' mad for you I can see the ground approachin' now But I'm not sure what to do I feel like the pinata Once you take a swing at me If you could just crack the shell open I think inside you would find something sweet And I hear you're like a hunter now Your footsteps in the leaves And I would gladly leave my hidin' place I'm hopin' to be seen So let your arrow fly and sing I'm well within your aim Lay your traps for a thousand miles Please don't let me escape Winter came to Omaha It left us looking like a bride A million perfect snowflakes now And no two are alike So it's hard for me imagining The flaws in this design I know debris, it covers everything But still I am in love with this life

 

Vertaling

Ik wou dat ik een parachute had 'Cause I'm fallin' mad for you Ik kan de grond nu zien naderen But I'm not sure what to do I feel like the pinata Once you take a swing at me If you could just crack the shell open Ik denk dat je binnenin iets zoets zou vinden En ik hoor dat je nu net een jager bent Je voetstappen in de bladeren En ik zou graag mijn schuilplaats verlaten Ik hoop gezien te worden Dus laat je pijl vliegen en zing Ik ben goed binnen uw doel Leg je vallen voor duizend mijl Laat me alsjeblieft niet ontsnappen Winter kwam naar Omaha Het liet ons eruit zien als een bruid Een miljoen perfecte sneeuwvlokken nu En geen twee zijn gelijk So it's difficult for me imagining De gebreken in dit ontwerp Ik ken puin, het bedekt alles Maar toch ben ik verliefd op dit leven