Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bring me the horizon Songtekst: ​fresh bruises

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bring me the horizon - ​fresh bruises ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ​fresh bruises? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bring me the horizon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bring me the horizon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ​fresh bruises .

Origineel

[Intro] Don't you try to fuck with me Don't you hide your love Don't you try to fuck with me Don't you hide your love Don't you try to fuck with me Don't you try to fuck with me Don't you try to fuck with me Don't you hide your love [Verse] Don't you try to fuck with me Don't you hide your love Don't you try to fuck with me Don't you hide your love Don't you try to fuck with me Don't you hide your love Don't you try to fuck with me Don't you hide your love [Bridge] Don't you try to fuck with me Don't you hide your love Don't you Don't you [Outro] Don't you try to fuck with me Don't you hide your love Don't you try to fuck with me Don't you hide your love

 

Vertaling

[Intro] Probeer me niet te bedotten Verberg je liefde niet Probeer me niet te bedotten Verberg je liefde niet Probeer me niet te naaien Probeer me niet te naaien Probeer me niet te naaien Verberg je liefde niet [Verse] Probeer me niet te naaien Verberg je liefde niet Probeer me niet te naaien Verberg je liefde niet Probeer me niet te naaien Verstop je liefde niet Probeer me niet te naaien Verstop je liefde niet [Bridge] Probeer me niet te bedotten Verberg je liefde niet Niet doen. Verberg je liefde niet [Outro] Probeer me niet te bedotten Verberg je liefde niet Probeer me niet te bedotten Verberg je liefde niet