Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bring me the horizon Songtekst: diamonds aren’t forever (i haunt wizards remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bring me the horizon - diamonds aren’t forever (i haunt wizards remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van diamonds aren’t forever (i haunt wizards remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bring me the horizon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bring me the horizon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals diamonds aren’t forever (i haunt wizards remix) .

Origineel

[Chorus] We will never sleep 'cause sleep is for the weak And we will never rest till we're all fucking dead We will never sleep 'cause sleep is for the weak And we will never rest till we're all fucking dead We will never sleep 'cause sleep is for the weak And we will never rest till we're all fucking dead We will never sleep 'cause sleep is for the weak And we will never rest till we're all fucking dead We will never sleep 'cause sleep is for the weak And we will never rest till we're all fucking dead We will never sleep 'cause sleep is for the weak And we will never rest till we're all fucking dead [Refrain] I refuse, I refuse I refuse to close my eyes [Verse] I have loved, and I have lost I have turned, and I have tossed I have listened, and I have watched I've gave into this for long enough I have lost, and I have loved Sleep has stolen far too much So don't close your eyes, not just yet Sleep is just a cousin of death [Bridge] I've said it before, and I'll say it again If you think you're alive then you're better off dead I've said it before, and I'll say it again If you think you're alive then you're better off dead Figure it out I've said it before, and I'll say it again If you think you're alive then you're better off dead I've said it before, and I'll say it again If you think you're alive then you're better off dead Figure it out [Verse] I have loved, and I have lost I have turned, and I have tossed I have listened, and I have watched I've gave into this for long enough I have lost, and I have loved Sleep has stolen far too much So don't close your eyes, not just yet Sleep is just a cousin of death [Breakdown] So throw your diamonds in the sky, we'll stay gold forever So throw your diamonds in the sky, we'll stay gold forever I can promise you one thing: death will take us all I can promise you one thing: you will die alone We're all going to hell, we may as well go out in style Death is a promise, and your life is a fucking lie [Chorus] We will never sleep because sleep is for the weak And we will never rest until we're all fucking dead We will never sleep because sleep is for the weak And we will never rest until we're all fucking dead [Refrain] I refuse, I refuse I refuse to close my eyes

 

Vertaling

[refrein] We zullen nooit slapen, want slaap is voor de zwakken En we zullen nooit rusten tot we allemaal dood zijn We zullen nooit slapen, want slaap is voor de zwakken En we zullen nooit rusten tot we allemaal dood zijn We zullen nooit slapen, want slaap is voor de zwakken En we zullen nooit rusten tot we allemaal dood zijn We zullen nooit slapen, want slaap is voor de zwakken En we zullen nooit rusten tot we allemaal dood zijn We zullen nooit slapen, want slaap is voor de zwakken En we zullen nooit rusten tot we allemaal dood zijn We zullen nooit slapen, want slaap is voor de zwakken En we zullen nooit rusten tot we allemaal dood zijn [Refrein] Ik weiger, ik weiger Ik weiger mijn ogen te sluiten [Verse] Ik heb liefgehad, en ik heb verloren Ik heb gedraaid, en ik heb geworpen Ik heb geluisterd, en ik heb toegekeken Ik heb hier lang genoeg aan toegegeven Ik heb verloren, en ik heb liefgehad Slaap heeft veel te veel gestolen Dus sluit je ogen niet, nog niet Slaap is slechts een neef van de dood [Bridge] Ik heb het al eerder gezegd, en ik zeg het nog eens Als je denkt dat je leeft, ben je beter af als je dood bent Ik heb het al eerder gezegd, en ik zeg het nog eens Als je denkt dat je leeft, dan ben je beter af als je dood bent Zoek het maar uit. Ik heb het al eerder gezegd, en ik zeg het nog eens Als je denkt dat je leeft, dan ben je beter af als je dood bent Ik heb het al eerder gezegd, en ik zeg het nog eens Als je denkt dat je leeft, dan ben je beter af als je dood bent Zoek het maar uit. [Verse] I have loved, and I have lost Ik heb gedraaid, en ik heb gegooid Ik heb geluisterd, en ik heb gekeken Ik heb hier lang genoeg aan toegegeven Ik heb verloren, en ik heb liefgehad Slaap heeft veel te veel gestolen Dus sluit je ogen niet, nog niet Slaap is slechts een neef van de dood [Breakdown] Dus gooi je diamanten in de lucht, we blijven voor altijd goud Dus gooi je diamanten in de lucht, we zullen voor altijd goud blijven Ik kan je één ding beloven: de dood zal ons allemaal nemen Ik kan je één ding beloven: je zult alleen sterven We gaan allemaal naar de hel, we kunnen net zo goed in stijl gaan De dood is een belofte, en je leven is een verdomde leugen [refrein] We zullen nooit slapen want slaap is voor de zwakken En we zullen nooit rusten tot we allemaal dood zijn We zullen nooit slapen omdat slaap voor de zwakken is En we zullen nooit rusten tot we allemaal dood zijn [Refrein] Ik weiger, ik weiger Ik weiger mijn ogen te sluiten