Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bring me the horizon Songtekst: dragon slaying

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bring me the horizon - dragon slaying ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dragon slaying? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bring me the horizon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bring me the horizon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dragon slaying .

Origineel

I thought I saw your eyes, laced in smoke and cigarette curls.. I thought I saw your eyes,. but I'm seeing ghosts tonight.. She haunts me, till my bitter end.. She haunts me.. I swear I heard your voice, overwhelmed by conversation.. I swear I heard your voice,. but I'm hearing ghosts tonight.. The bars turn out their lights,. and I drink away the day as it decays.. So much for living forever.. So much for death do us part.. She haunts me.. She haunts me.. She haunts me, every fucking night.

 

Vertaling

Ik dacht dat ik je ogen zag, doorweven met rook en sigarettenkrullen... Ik dacht dat ik je ogen zag, maar ik zie geesten vanavond... Ze achtervolgt me, tot mijn bittere einde... Ze achtervolgt me... Ik zweer dat ik je stem hoorde, overweldigd door het gesprek... Ik zweer dat ik je stem hoorde, maar ik hoor spoken vannacht... De bars doven hun lichten, en ik drink de dag weg terwijl hij vergaat... Tot zover het eeuwige leven... Tot zover de dood die ons scheidt... Ze achtervolgt me... Ze achtervolgt me... Ze achtervolgt me, elke verdomde nacht.