Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Bring Me The Horizon Songtekst: Sleepwalking

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Bring Me The Horizon - Sleepwalking ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Sleepwalking? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Bring Me The Horizon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter B van Bring Me The Horizon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Sleepwalking .

Origineel

When the days are cold And the cards all fold And the saints we see Are all made of gold When your dreams all fail And the ones we hail Are the worst of all And the blood’s run stale I want to hide the truth I want to shelter you But with the beast inside There’s nowhere we can hide No matter what we breed We still are made of greed This is my kingdom come This is my kingdom come When you feel my heat Look into my eyes It’s where my demons hide It’s where my demons hide Don’t get too close It’s dark inside It’s where my demons hide It’s where my demons hide When the curtain’s call Is the last of all When the lights fade out All the sinners crawl So they dug your grave And the masquerade Will come calling out At the mess you made Don’t want to let you down But I am hell bound Though this is all for you Don’t want to hide the truth No matter what we breed We still are made of greed This is my kingdom come This is my kingdom come When you feel my heat Look into my eyes It’s where my demons hide It’s where my demons hide Don’t get too close It’s dark inside It’s where my demons hide It’s where my demons hide They say it's what you make I say it's up to fate It's woven in my soul I need to let you go Your eyes, they shine so bright I want to save their light I can't escape this now Unless you show me how When you feel my heat Look into my eyes It’s where my demons hide It’s where my demons hide Don’t get too close It’s dark inside It’s where my demons hide It’s where my demons hide

 

Vertaling

Wanneer de dagen koud zijn En de kaarten vouwen allemaal En de heiligen die we zien Zijn allemaal gemaakt van goud Wanneer je dromen allemaal falen En degenen die we begroeten Zijn de ergste van allemaal En het bloed is oud geworden Ik wil de waarheid verbergen Ik wil je beschermen Maar met het beest binnenin We kunnen ons nergens verbergen Het maakt niet uit wat we fokken We zijn nog steeds gemaakt van hebzucht Dit is mijn koninkrijk Dit is mijn koninkrijk Als je mijn hitte voelt Kijk in mijn ogen Het is waar mijn demonen zich verbergen Het is waar mijn demonen zich verbergen Kom niet te dichtbij Het is donker binnen Het is waar mijn demonen zich verbergen Het is waar mijn demonen zich verbergen Wanneer de oproep van het gordijn Is de laatste van allemaal Wanneer de lichten uitdoven Alle zondaars kruipen Dus groeven ze je graf En de maskerade Zal komen roepen Bij de puinhoop die je maakte Ik wil je niet teleurstellen Maar ik ben vastbesloten in de hel Hoewel dit allemaal voor jou is Ik wil de waarheid niet verbergen Het maakt niet uit wat we fokken We zijn nog steeds gemaakt van hebzucht Dit is mijn koninkrijk Dit is mijn koninkrijk Als je mijn hitte voelt Kijk in mijn ogen Het is waar mijn demonen zich verbergen Het is waar mijn demonen zich verbergen Kom niet te dichtbij Het is donker binnen Het is waar mijn demonen zich verbergen Het is waar mijn demonen zich verbergen Ze zeggen dat het is wat je maakt Ik zeg dat het aan het lot ligt Het is geweven in mijn ziel Ik moet je laten gaan Je ogen, ze schijnen zo helder Ik wil hun licht redden Ik kan hier nu niet aan ontsnappen Tenzij je me laat zien hoe Als je mijn hitte voelt Kijk in mijn ogen Het is waar mijn demonen zich verbergen Het is waar mijn demonen zich verbergen Kom niet te dichtbij Het is donker binnen Het is waar mijn demonen zich verbergen Het is waar mijn demonen zich verbergen