Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: british sea power Songtekst: thin black sail

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: british sea power - thin black sail ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van thin black sail? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van british sea power! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van british sea power en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals thin black sail .

Origineel

It's not psychedelic, it's got many merits It's not psychedelic, nuclear submarine Darling, I think it's a dream Your causes, they make me feel so mad I'm not yellow, oh no, I'm steely black Oh, I hate peaceniks, I'm ready to attack Let's take out London, let's take out all of that 'Cause it's not psychedelic, it's got many merits Nuclear submarine Thin black sail, oh, thin black sail Thin black sail, thin black sail Thin black sail, thin black sail It's not psychedelic, it's got many merits So let me make this clear Nuclear submarine Darling, I think it's a dream

 

Vertaling

Het is niet psychedelisch, het heeft veel verdiensten Het is geen psychedelische, nucleaire onderzeeër Schat, ik denk dat het een droom is Jouw doelen, ze maken me zo boos Ik ben niet geel, oh nee, ik ben staalzwart Oh, ik haat peaceniks, ik ben klaar om aan te vallen Laten we Londen uitschakelen, laten we dat allemaal uitschakelen Omdat het niet psychedelisch is, heeft het veel verdiensten Nucleaire onderzeeër Dun zwart zeil, oh, dun zwart zeil Dun zwart zeil, dun zwart zeil Dun zwart zeil, dun zwart zeil Het is niet psychedelisch, het heeft veel verdiensten Dus laat me dit duidelijk maken Nucleaire onderzeeër Schat, ik denk dat het een droom is