Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: britney spears Songtekst: gasoline

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: britney spears - gasoline ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gasoline? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van britney spears! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van britney spears en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gasoline .

Origineel

Oh, oh, yeah. You're so bright like a dream. You burn up everything. We might make a scene. Ignite, gasoline. When the music goes up and the sun goes down. Lightning strikes and I'm on the ground. Only one that I want around (is you). When the music goes up and the sun goes down. Lightning strikes and I'm on the ground. Only one that I want around (is you). Spark and it's like gasoline. I started purring like a machine. My heart only runs on supreme. So hot, gimme your gasoline (yeah). You're setting me on fire. You're setting me on fire. You're setting me on fire (yeah). You're setting me on fire. You're setting me on fire. You're setting me on fire (yeah). He wave on the floor. Escape, exit door. Your touch burning me. Is too much gasoline. When the music goes up and the sun goes down. Lightning strikes and I'm on the ground. Only one that I want around (is you). When the music goes up and the sun goes down. Lightning strikes and I'm on the ground. Only one that I want around (is you). Spark and it's like gasoline. I started purring like a machine. My heart only runs on supreme. So hot, gimme your gasoline (yeah). You're setting me on fire. You're setting me on fire. You're setting me on fire (yeah). You're setting me on fire. You're setting me on fire. You're setting me on fire (yeah). Yeah!. Damn, boy. What you do to me?. Yeah!. You set me on fire (fire-fire-fire). Yeah!. Oh, oh, oh, oh, oh. Spark and it's like gasoline. I started purring like a machine. My heart only runs on supreme. So hot, gimme your gasoline (yeah). You're setting me on fire. You're setting me on fire. You're setting me on fire (yeah). You're setting me on fire. You're setting me on fire (it's hot in here!). You're setting me on fire (yeah). Aww

 

Vertaling

Oh, oh, ja. Je bent zo helder als een droom. Je verbrandt alles. We zouden een scène kunnen maken. Ontsteken, benzine. Wanneer de muziek opgaat en de zon ondergaat. Bliksem inslaat en ik op de grond lig. De enige die ik in de buurt wil hebben, ben jij. Als de muziek opgaat en de zon ondergaat. De bliksem slaat in en ik lig op de grond. De enige die ik in de buurt wil hebben (ben jij). Vonk en het is als benzine. Ik begon te spinnen als een machine. Mijn hart loopt alleen op suprême. So hot, gimme your gasoline (yeah). Je zet me in vuur en vlam. Je zet me in vuur en vlam. Je zet me in vuur en vlam (yeah). Je zet me in vuur en vlam. Je zet me in vuur en vlam. Je zet me in vuur en vlam (yeah). Hij zwaait op de vloer. Vlucht, uitgang. Je aanraking brandt me. Is te veel benzine. When the music goes up and the sun goes down. Bliksem inslaat en ik op de grond lig. De enige die ik in de buurt wil hebben, ben jij. When the music goes up and the sun goes down. De bliksem slaat in en ik lig op de grond. De enige die ik in de buurt wil hebben (ben jij). Vonk en het is als benzine. Ik begon te spinnen als een machine. My heart only runs on supreme. So hot, gimme your gasoline (yeah). Je zet me in vuur en vlam. Je zet me in vuur en vlam. Je zet me in vuur en vlam (yeah). Je zet me in vuur en vlam. Je zet me in vuur en vlam. Je zet me in vuur en vlam (yeah). Yeah! Verdomme, jongen. Wat doe je me aan? Ja!. Je zet me in brand (vuur-vuur-vuur). Yeah!. Oh, oh, oh, oh, oh. Vonk en het is als benzine. Ik begon te spinnen als een machine. My heart only runs on supreme. So hot, gimme your gasoline (yeah). Je zet me in vuur en vlam. Je zet me in vuur en vlam. Je zet me in vuur en vlam (yeah). Je zet me in vuur en vlam. Je zet me in vuur en vlam (het is heet hier binnen!). Je zet me in vuur en vlam (yeah). Aww