Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: britney spears Songtekst: i wanna go (desi hits! remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: britney spears - i wanna go (desi hits! remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i wanna go (desi hits! remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van britney spears! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van britney spears en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i wanna go (desi hits! remix) .

Origineel

Lately I've been stuck imaginin'. What I wanna do and what I really think. Time to blow out. Be a little inappropriate. 'Cause I know that everybody's thinkin' it. When the light's out. Shame on me. To need release. Uncontrollably. I-I-I wanna go-o-o. All the way-ay-ay. Takin' out my freak tonight. I-I-I wanna sho-o-ow. All the dir-ir-irt. I got runnin' through my mind. Woah. I-I-I wanna go-o-o. All the way-ay-ay. Takin' out my freak tonight. I-I-I wanna sho-o-ow. All the dir-ir-irt. I got runnin' through my mind. Woah. Lately, people got me all tied up. There's a countdown waiting for me to erupt. Time to blow out. I've been told who I should do it with. To keep both my hands above the blanket. When the light's out. Shame on me. To need release. Uncontrollably. I-I-I wanna go-o-o. All the way-ay-ay. Takin' out my freak tonight. I-I-I wanna sho-o-ow. All the dir-ir-irt. I got runnin' through my mind. Woah. I-I-I wanna go-o-o. All the way-ay-ay. Takin' out my freak tonight. I-I-I wanna sho-o-ow. All the dir-ir-irt. I got runnin' through my mind. Woah. Shame on me. To need release. Uncontrollably. I-I-I wanna go-o-o. All the way-ay-ay. Takin' out my freak tonight. I-I-I wanna sho-o-ow. All the dir-ir-irt. I got runnin' through my mind. Woah. I-I-I wanna go-o-o. All the way-ay-ay. Takin' out my freak tonight. I-I-I wanna show-ow-ow. All the dir-ir-irt. I got runnin' through my mind. Woah

 

Vertaling

De laatste tijd zit ik met mijn gedachten. Wat ik wil doen en wat ik echt denk. Tijd om uit te blazen. Een beetje ongepast te zijn. Want ik weet dat iedereen dat denkt. Als het licht uit is. Ik schaam me. Om een uitlaatklep nodig te hebben. Oncontroleerbaar. I-I-Ik wil go-o-o. De hele weg. Mijn freak uitleven vanavond. I-I-I wanna sho-o-ow. All the dir-ir-irt. Ik heb door mijn hoofd lopen. Woah. I-I-I wanna go-o-o. De hele weg. Mijn freak uitlaten vanavond. I-I-I wanna sho-o-ow. All the dir-ir-irt. Ik heb door mijn hoofd lopen. Woah. De laatste tijd, hebben mensen me helemaal vastgebonden. Er is een countdown aan het wachten tot ik uitbarst. Tijd om uit te barsten. Er is mij verteld met wie ik het moet doen. Om mijn beide handen boven de deken te houden. Als het licht uit is. Ik schaam me. Om bevrijding nodig te hebben. Oncontroleerbaar. I-I-I wanna go-o-o. Helemaal weg-ay-ay. Mijn freak uitleven vanavond. I-I-I wanna sho-o-ow. All the dir-ir-irt. Ik heb door mijn hoofd lopen. Woah. I-I-I wanna go-o-o. All the way-ay-ay. Mijn freak uitlaten vanavond. I-I-I wanna sho-o-ow. All the dir-ir-irt. Ik heb door mijn hoofd lopen. Woah. Ik schaam me. Om een uitlaatklep nodig te hebben. Oncontroleerbaar. I-I-I wanna go-o-o. All the way-ay-ay. Mijn freak uitleven vanavond. I-I-I wanna sho-o-ow. All the dir-ir-irt. Ik heb door mijn hoofd lopen. Woah. I-I-I wanna go-o-o. All the way-ay-ay. Ik ga uit mijn dak vanavond. I-I-I wanna show-ow-ow. All the dir-ir-irt. Ik heb door mijn hoofd lopen. Woah