Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: britney spears Songtekst: mega mix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: britney spears - mega mix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mega mix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van britney spears! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van britney spears en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mega mix .

Origineel

I wanna see you move Can you turn me up a little bit more Do you like it Huh My loneliness is killing me and I, I must confess i still believe, When I'm not with you I lose my mind, Give me a sign, Hit me baby one more time Oh baby baby, oh baby baby CRAZY! You drive me crazy I just cant sleep, I'm so excited I'm in too deep, Oh oh oh crazy but it feels alright, Baby thinking of you keeps me up all night Get it Get it, Get it Get it, Oh Get it Get it, Get it Get it, Oh Get it Get it, Get it Get it I'm a slave for you, I cannot hold it, I cannot controll it, I'm a slave for you, I wont deny it, I'm not trying to hide. Yeah! Baby baby baby baby baby baby Oops oops oops oops oops oops oops oops yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah x2 Oops I did it again, I played with your heart, Got lost in the game, Oh baby baby, Oops you think I'm in love, Got sent from above, I'm not that innocent. But now I'm stronger, Than yesterday, Now it nothin' but my way, My loneliness ain't killing me no more, I, I stronger! Stop! Everytime I try to fly I fall, Without my wings, I feel so small, I guess I need you baby, And everytime I see you in my dreams, I see your face it's haunting me, I guess I need you baby. What am I to do with my life (You will find it out, don't worry) How am I supposed to know what's right? (You just gotta do it your way) I can't help the way I feel But my life has been So overprotected I wanna see you move! With a taste of your lips I'm on a ride Your toxic, I'm slipping under With a taste of poison paradise, I'm addicted to you Don't you know that your toxic And I love what you doin' Don't you know that your toxic

 

Vertaling

Ik wil je zien bewegen Kun je me een beetje meer opvoeren Vind je het lekker? Huh Mijn eenzaamheid doodt me en ik, Ik moet bekennen dat ik nog steeds geloof, Als ik niet bij jou ben, verlies ik mijn verstand, Geef me een teken, Raak me baby nog een keer Oh baby baby, oh baby baby CRAZY! Je maakt me gek, ik kan gewoon niet slapen, Ik ben zo opgewonden dat ik er te diep in zit, Oh oh oh gek maar het voelt goed, Baby denken aan jou houdt me de hele nacht wakker Get it Get it, Get it Get it, Oh Get it Get it, Get it Get it, Oh Get it Get it, Get it Get it Ik ben een slaaf voor jou, Ik kan het niet vasthouden, Ik kan het niet controleren, Ik ben een slaaf voor jou, Ik zal het niet ontkennen, Ik probeer het niet te verbergen. Yeah! Baby baby baby baby baby baby Oops oops oops oops oops oops oops oops yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah x2 Oeps ik deed het weer, Ik speelde met je hart, Verdwaald in het spel, Oh baby baby, Oeps je denkt dat ik verliefd ben, Werd van boven gestuurd, Ik ben niet zo onschuldig. Maar nu ben ik sterker, Dan gisteren, Nu is het niets anders dan mijn manier, Mijn eenzaamheid doodt me niet meer, Ik, ik ben sterker! Stop! Elke keer als ik probeer te vliegen val ik, Zonder mijn vleugels, voel ik me zo klein, Ik denk dat ik je nodig heb, schatje, En elke keer als ik je in mijn dromen zie, zie ik je gezicht, het achtervolgt me, Ik denk dat ik je nodig heb, schatje. Wat moet ik met mijn leven doen? (Je komt er wel achter, maak je geen zorgen) How am I supposed to know what's right? (Je moet het gewoon op jouw manier doen) Ik kan het niet helpen hoe ik me voel Maar mijn leven is Zo overbeschermd Ik wil je zien bewegen! With a taste of your lips I'm on a ride Jouw giftigheid, ik glijd onder Met een smaak van gif paradijs, Ik ben verslaafd aan jou Weet je niet dat je giftig bent And I love what you doin' Don't you know that your toxic