Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: britney spears Songtekst: my prerogative

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: britney spears - my prerogative ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my prerogative? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van britney spears! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van britney spears en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my prerogative .

Origineel

People can take everything away from you. But they can never take away your truth. But the question is. Can you handle mine?. They say I'm crazy. I really don't care. That's my prerogative. They say I'm nasty. But I don't give a damn. Getting boys is how I live. Some ask me questions. Why am I so real?. But they don't understand me. I really don't know the deal about my sister. Trying hard to make it right. Not long ago before I won this fight. Chorus:. Everybody's talking all this stuff about me. Why don't they just let me live? (tell me why). I don't need permission. Make my own decisions (oh). That's my prerogative. It's my prerogative (it's my prerogative). It's the way that I wanna live (it's my prerogative). They can't tell me what to do. Don't get me wrong. I'm really not souped. Ego trips is not my thing. All these strange relationships really gets me down. I see nothing wrong spreadin' myself around. Chorus (2x):. Everybody's talking all this stuff about me. Why don't they just let me live? (tell me why). I don't need permission. Make my own decisions (oh). That's my prerogative. It's my prerogative (it's my prerogative). It's the way that I wanna live (it's my prerogative). They can't tell me what to do. Why can't I live my life. Without all of the things. That people say, oooh. Chorus:. (oh) Everybody's talking all this stuff about me. Why don't they just let me live? (tell me why). I don't need permission. Make my own decisions (oh). That's my prerogative. (They say I'm crazy). Everybody's talking all this stuff about me. Why don't they just let me live? (tell me why). (They say I'm nasty). I don't need permission. Make my own decisions (oh). That's my prerogative (it's my prerogative)

 

Vertaling

Mensen kunnen alles van je afnemen. Maar ze kunnen nooit je waarheid afnemen. Maar de vraag is. Kun je de mijne aan? Ze zeggen dat ik gek ben. Het kan me echt niet schelen. Dat is mijn voorrecht. Ze zeggen dat ik gemeen ben. Maar dat kan me niet schelen. Jongens krijgen is hoe ik leef. Sommigen stellen me vragen. Waarom ben ik zo echt? Maar ze begrijpen me niet. Ik weet echt niet hoe het zit met mijn zus. Ik doe mijn best om het goed te maken. Niet lang geleden voordat ik dit gevecht won. Refrein. Iedereen praat over mij. Waarom laten ze me niet gewoon leven? (vertel me waarom). Ik heb geen toestemming nodig. Maak mijn eigen beslissingen (oh). Dat is mijn voorrecht. It's my prerogative (het is mijn voorrecht). Het is de manier waarop ik wil leven (het is mijn voorrecht). Ze kunnen me niet vertellen wat ik moet doen. Begrijp me niet verkeerd. Ik ben echt niet gesoupeerd. Ego trips is niet mijn ding. Al die vreemde relaties maken me echt depressief. Ik zie niets verkeerds in het rondstrooien van mezelf. Refrein (2x):. Iedereen praat over mij. Waarom laten ze me niet gewoon leven? (vertel me waarom). Ik heb geen toestemming nodig. Maak mijn eigen beslissingen (oh). Dat is mijn voorrecht. It's my prerogative (het is mijn voorrecht). Het is de manier waarop ik wil leven (het is mijn voorrecht). Ze kunnen me niet vertellen wat ik moet doen. Waarom kan ik mijn leven niet leiden. Zonder al die dingen. Dat mensen zeggen, oooh. Chorus:. (oh) Iedereen praat over al die dingen over mij. Waarom laten ze me niet gewoon leven? (vertel me waarom). Ik heb geen toestemming nodig. Maak mijn eigen beslissingen. Dat is mijn voorrecht. (Ze zeggen dat ik gek ben). Iedereen praat over mij. Waarom laten ze me niet gewoon leven? (vertel me waarom). (Ze zeggen dat ik gemeen ben). Ik heb geen toestemming nodig. Neem mijn eigen beslissingen. That's my prerogative (het is mijn voorrecht)