Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: britney spears Songtekst: outta this world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: britney spears - outta this world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van outta this world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van britney spears! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van britney spears en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals outta this world .

Origineel

I know you hear me on your radio. Well here we go. Please turn up your radio. Wanna tell you somethin. Hear me on your radio. Well here wo go. Please turn up your radio. Wanna tell you somethin. There was a time. I used to think. That love would never turn into reality. I never thought. I'd find the one. But I tell I'm drawn to you a strength of none. You must be from heaven, baby, yes you are. Your love is like a shooting star. So they can try but they can't touch ( touch ). They gotta look up to us. Cause your love is outta this world ( oooh ). How you bring me down to earth. I love how you put me first ( oooh ). Make me feel my every worth. Cause I'm seein universes about you. I keep seein universes about you. There'll always be verses about you. Our love is here is to stay,. There'll always be a song about you. Forever and a day. There'll always be a song about you. I'll be your moon. I'll make it bright. And when it's dark I promise that you'll see the light. And just as far as the moon is from the sun. That's how long that I'll be here. And it's because. You must be from heaven, baby, yes you are. Your love is like a shooting star. So they can try but they can't touch. They gotta look up to us. Cause your love is outta this world ( oooh ). How you bring me down to earth. I love how you put me first ( oooh ). Make me feel my every worth. Cause I'm seein universes about you. I keep seein universes about you. There'll always be verses about you. Our love is here is to stay,. There'll always be a song about you. Forever and a day. There'll always be a song about you. In my sky. We're the stars. I'm on Venus. You're on Mars. People can't understand. How I'm your girl and you're my man, yeah. In my sky. We're the stars. I'm on Venus. You're on Mars. People can't understand. How I'm your girl and you're my man. Cause your love is outta this world ( oooh ). How you bring me down to earth. I love how you put me first ( oooh ). Make me feel my every worth. Cause I'm seein universes about you. I keep seein universes about you. There'll always be verses about you. Our love is here is to stay,. There'll always be a song about you. Forever and a day. There'll always be a song about you

 

Vertaling

Ik weet dat je me op je radio hoort. Nou hier gaan we. Zet alsjeblieft je radio harder. Ik wil je iets vertellen. Hoor je me op je radio. Daar gaan we dan. Zet alstublieft uw radio harder. Ik wil je iets vertellen. Er was een tijd. Dat ik dacht. Dat liefde nooit werkelijkheid zou worden. Ik had nooit gedacht. Dat ik de ware zou vinden. Maar ik zeg dat ik me tot jou aangetrokken voel met geen enkele kracht. Je moet wel uit de hemel komen, schat, ja dat ben je. Jouw liefde is als een vallende ster. Dus ze kunnen proberen, maar ze kunnen niet aanraken. Ze moeten naar ons opkijken. Want uw liefde is outta deze wereld ( oooh ). Hoe je me met beide benen op de grond zet. Ik hou ervan hoe je me op de eerste plaats zet. Je laat me voelen wat ik waard ben. Omdat ik universums over je zie. Ik blijf universums over jou zien. Er zullen altijd verzen over jou zijn. Our love is here is to stay. Er zal altijd een liedje over jou zijn. Voor eeuwig en een dag. Er zal altijd een liedje over jou zijn. Ik zal je maan zijn. Ik zal het helder maken. En als het donker is, beloof ik dat je het licht zult zien. En net zo ver als de maan van de zon staat. Dat is hoe lang ik hier zal zijn. En dat is omdat. Je moet uit de hemel komen, schat, ja dat ben je. Jouw liefde is als een vallende ster. Dus ze kunnen het proberen, maar ze kunnen het niet aanraken. Ze moeten naar ons opkijken. Want jouw liefde is niet van deze wereld. Hoe je me met beide benen op de grond zet. Ik hou ervan hoe je me op de eerste plaats zet. Je laat me voelen wat ik waard ben. Omdat ik universums over je zie. Ik blijf universums over jou zien. Er zullen altijd verzen over jou zijn. Our love is here is to stay. Er zal altijd een liedje over jou zijn. Voor eeuwig en een dag. Er zal altijd een liedje over jou zijn. In mijn hemel. Wij zijn de sterren. Ik ben op Venus. Jij op Mars. Mensen kunnen het niet begrijpen. Hoe ik je meisje ben en jij mijn man, ja. In mijn hemel. Wij zijn de sterren. Ik ben op Venus. Jij bent op Mars. Mensen kunnen het niet begrijpen. Hoe ik je meisje ben en jij mijn man. Cause your love is outta this world ( oooh ). Hoe je me met beide benen op de grond zet. Ik hou ervan hoe je me op de eerste plaats zet. Je laat me voelen wat ik waard ben. Omdat ik universums over je zie. Ik blijf universums over jou zien. Er zullen altijd verzen over jou zijn. Our love is here is to stay. Er zal altijd een liedje over jou zijn. Voor eeuwig en een dag. Er zal altijd een liedje over jou zijn