Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: britney spears Songtekst: someday i will understand

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: britney spears - someday i will understand ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van someday i will understand? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van britney spears! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van britney spears en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals someday i will understand .

Origineel

Nothing seems to be the way that it used to Everything seems shallow, God give me truth, in me And tell me somebody's watching over me And that is all I'm praying's that Someday I will understand in God's own plan And what he's done to me Oh, but maybe someday I will breathe And I'll finally see, I'll see it all in my baby Don't you run too fast my dear, why don't you stop? Just stop and listen to your tears they're all you've got It's in you, you see somebody's watching over you And that is all I'm praying's that Someday you will understand in God's whole plan And what he does to you Oh, but maybe someday you will breathe And you'll finally see, you'll see it all in your baby You'll see it all in your baby No moment, will be more true Then the moment I look at you It's in you, you see somebody's watching over you And that is all I'm praying's that Someday you will understand in God's whole plan And what he does to you Oh, but maybe someday you will breathe And you'll finally see, you'll see it all in your baby You'll see it all in your baby, you'll see it all in your baby You'll see it all in your baby

 

Vertaling

Niets lijkt te zijn zoals het vroeger was Alles lijkt oppervlakkig, God geef me waarheid, in mij En zeg me dat er iemand over me waakt En dat is alles waar ik voor bid Op een dag zal ik begrijpen in Gods eigen plan En wat hij met me gedaan heeft Oh, maar misschien zal ik op een dag ademen En zal ik het eindelijk zien, ik zal het allemaal zien in mijn baby Loop niet te snel mijn liefste, waarom stop je niet? Stop gewoon en luister naar je tranen ze zijn alles wat je hebt Het zit in je, je ziet dat er iemand over je waakt. En dat is alles waar ik voor bid. Op een dag zul je Gods hele plan begrijpen En wat hij met je doet Oh, maar misschien zul je op een dag ademen En zul je het eindelijk zien, je zult het allemaal zien in je baby Je zult het allemaal in je baby zien Geen moment, zal meer waar zijn Dan het moment dat ik naar je kijk Het zit in je, je ziet dat er iemand over je waakt En dat is alles waar ik voor bid Ooit zul je Gods hele plan begrijpen En wat hij met je doet Oh, maar misschien zul je op een dag ademen En zul je het eindelijk zien, je zult het allemaal zien in je baby Je zult het allemaal in je baby zien, je zult het allemaal in je baby zien Je zult het allemaal in je baby zien