Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: britney spears Songtekst: what u see (is what u get)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: britney spears - what u see (is what u get) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what u see (is what u get)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van britney spears! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van britney spears en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what u see (is what u get) .

Origineel

You used to say that I was special,. Everything was right,. But now you think I'm wearing too much makeup,. That my dress is too tight.. You got no reasons to be jealous,. I've never been untrue,. So does it really matter if they're lookin,. I'm only lookin at you.. You should never try to change me,. I can be nobody else, and I like the way I am.. What you see is what you get.. This is me, hey you,. If you want me don't forget,. You should take me as I am.. 'Cuz I can promise you, baby what you see is what you get.. I know you watch me when I'm dancin',. When I'm partying with my friends.. I can feel a rise in my back, baby.. I can't help the chains around me, baby can't you see,. I can be anything you dream of,. but I gotta feel free.. You should never try to change me. I can be nobody else, and I like the way I am.. What you see is what you get.. This is me, hey you,. If you want me don't forget,. You should take me as I am.. 'Cuz I can promise you,. baby what you see is what you get.. You should never try to change me. I can be nobody else.... Believe me, you'll be lookin for trouble,. If you hurt me, I can promise. You, you'll be lookin for trouble,. Believe me.. What you see is what you get.. This is me, hey you,. If you want me don't forget,. You should take me as I am.. 'Cuz I can promise you, baby what you see is what you get.. 'Cuz I can promise you, baby what you see is what you get

 

Vertaling

Je zei altijd dat ik speciaal was. Alles klopte. Maar nu denk je dat ik te veel make-up op heb... Dat mijn jurk te strak zit... Je hebt geen reden om jaloers te zijn... Ik ben nooit oneerlijk geweest. Dus maakt het uit of ze kijken... Ik kijk alleen maar naar jou... Je moet me nooit proberen te veranderen. Ik kan niemand anders zijn, en ik hou van hoe ik ben... Wat je ziet is wat je krijgt... Dit ben ik, hé jij. Als je me wilt, vergeet dat dan niet. Je moet me nemen zoals ik ben. Want ik beloof je, baby, wat je ziet is wat je krijgt... Ik weet dat je naar me kijkt als ik dans... Als ik aan het feesten ben met mijn vrienden... Ik voel een stijging in mijn rug, baby... Ik kan de kettingen om me heen niet helpen, zie je dat niet... Ik kan alles zijn waar je van droomt, maar ik moet me vrij voelen... Je moet me nooit proberen te veranderen. Ik kan niemand anders zijn, en ik hou van hoe ik ben... Wat je ziet is wat je krijgt... Dit ben ik, hé jij. Als je me wilt, vergeet dat dan niet... Je moet me nemen zoals ik ben. Want ik kan je beloven, wat je ziet is wat je krijgt... Je moet me nooit proberen te veranderen. Ik kan niemand anders zijn. Geloof me, je zult problemen zoeken. Als je me pijn doet, beloof ik je. Jij, jij zult problemen zoeken... Geloof me... Wat je ziet is wat je krijgt... Dit ben ik, hé jij. Als je me wilt, vergeet dat dan niet. Je moet me nemen zoals ik ben. Want ik kan je beloven, wat je ziet is wat je krijgt... Want ik beloof je, baby, wat je ziet is wat je krijgt.