Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: britny fox Songtekst: is it real

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: britny fox - is it real ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van is it real? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van britny fox! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van britny fox en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals is it real .

Origineel

Tell me what you're doing Tell me how it feels Tell me what it seems like Tell me, is it real? You know the way out You know the truth Your own reflections Are telling you Live for tomorrow And for today And in a little more time You can hear me say Tell me what you're doing Tell me how it feels Tell me what it seems like Tell me, is it real? You know the answer You hold the key Can't wait for no one Not even me Live for tomorrow And for today And in a little more time You can hear me say Tell me what you're doing Tell me how it feels Tell me what it seems like Tell me, is it real?

 

Vertaling

Vertel me wat je aan het doen bent Vertel me hoe het voelt Zeg me hoe het lijkt Zeg me, is het echt? Je kent de weg naar buiten Je kent de waarheid Je eigen reflecties Vertellen je Leef voor morgen En voor vandaag En over een beetje meer tijd Kun je me horen zeggen Vertel me wat je aan het doen bent Vertel me hoe het voelt Zeg me hoe het lijkt Zeg me, is het echt? Jij weet het antwoord You hold the key Kan op niemand wachten Zelfs niet op mij. Leef voor morgen En voor vandaag En over een beetje meer tijd Kun je me horen zeggen Vertel me wat je aan het doen bent Vertel me hoe het voelt Zeg me hoe het lijkt Zeg me, is het echt?