Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brkrbara rocha Songtekst: the letter

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brkrbara rocha - the letter ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the letter? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brkrbara rocha! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brkrbara rocha en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the letter .

Origineel

I think I don't know how to write love songs I swear I don't know what I did wrong Do I have sorrow left inside? Let me cry a song for you tonight? I promise you I'll try a little bit To prove yourself I'm more than this I could draw a letter and add some melody on And spread the lyrics to everyone Remembering Our happiness All those years So let me fix it up before a new day comes "Pen and paper" is all I need for once And let me walk with you Where are those sparkles in the eyes? Everybody sees yours not mine Did I lose faith? I'm terrified So let me close my eyes and feel it To write the words you still believe in And tomorrow I won't bleed to death Then you'll be lay down in my bed Caressing my hair Let me learn How to love Let me learn Please let me learn to Love I need to learn I need to learn now Tomorrow cannot exist I'll be better be freeze Than not deliver you this I guess I finish our love song I swear I don't know what I did wrong Do I have to step aside? Please Let me sing a song for you tonight?

 

Vertaling

Ik denk dat ik niet weet hoe ik liefdesliedjes moet schrijven Ik zweer dat ik niet weet wat ik fout heb gedaan Heb ik nog verdriet van binnen? Zal ik vanavond een liedje voor je huilen? Ik beloof je dat ik een klein beetje zal proberen Om je te bewijzen dat ik meer ben dan dit Ik zou een brief kunnen tekenen en er een melodie op zetten En de tekst aan iedereen vertellen met de herinnering aan Ons geluk Al die jaren Dus laat me het opknappen voor er een nieuwe dag aanbreekt "Pen en papier" is alles wat ik nodig heb voor een keer En laat me met je wandelen Waar zijn die fonkelingen in de ogen? Iedereen ziet de jouwe, niet de mijne Heb ik het geloof verloren? Ik ben doodsbang. Dus laat me mijn ogen sluiten en het voelen Om de woorden te schrijven waar je nog steeds in gelooft En morgen zal ik niet doodbloeden Dan zal je in mijn bed liggen Mijn haar strelen Laat me leren Hoe lief te hebben Laat het me leren Laat me alsjeblieft leren lief te hebben Ik moet het leren Ik moet het nu leren Morgen kan niet bestaan Ik kan beter bevriezen Dan je dit niet te geven Ik denk dat ik ons liefdesliedje afmaak Ik zweer dat ik niet weet wat ik fout deed Moet ik opzij stappen? Alsjeblieft Laat me vanavond een liedje voor je zingen?