Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bro sis Songtekst: gimme some lovin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bro sis - gimme some lovin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gimme some lovin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bro sis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bro sis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gimme some lovin .

Origineel

Chorus: Gimme,gimme,gimme,gimme some lovin' Gimme,gimme,gimme,gimme some lovin' Gimme,gimme,gimme,gimme some some lovin' and affection Gimme,gimme,gimme,gimme some lovin' Gimme,gimme,gimme,gimme some lovin' Gimme,gimme,gimme,gimme some some lovin' and affection I'm not worried about your house on the hill Or your cars,how you get your thrills If you want me,then you gotta be for real, If you need me,then shorty what's the deal? If you really wanna win my heart,love me right from the very start That's the only way you can have all my emotions I'll be all that you need,promise I never leave If you just give to me all of your devotions Chorus I'm not used to all these downs,runs and whirls, expensive cars,trips around the world, I can't give you all all those things What I can do is give you one more chance If you really wanna win my heart,love me right from the very start That's the only way you can have all my emotions I'll be all that you need,promise I never leave If you just give to me all of your devotions Chorus (2x) I step into the scene Like a beam of light Helping you feel the southern comfort,'cause it's all alright Hard heads recognize the look into my eye When ha on high,don't act all surprised (Who dat?) Who dat cat set'em of something sweat Pull your cap to tha back an still do the freaks (Who dat?) Give me some love in this party baby (Who dat?) Gimme some love Chorus

 

Vertaling

Refrein: Gimme, gimme, gimme, gimme some lovin' Gimme, gimme, gimme, gimme some lovin' Gimme, gimme, gimme, gimme sommige sommige lovin 'en genegenheid Gimme, gimme, gimme, gimme sommige lovin ' Gimme, gimme, gimme, gimme sommige lovin ' Gimme,gimme,gimme,gimme some some lovin' and affection I'm not worried about your house on the hill Or your cars, how you get your thrills If you want me,then you gotta be for real, Als je me nodig hebt, dan shorty wat is de deal? Als je echt mijn hart wil winnen, hou dan van me vanaf het begin. Dat is de enige manier waarop je al mijn emoties kan krijgen Ik zal alles zijn wat je nodig hebt, beloof me dat ik nooit wegga If you just give to me all of your devotions Refrein I'm not used to all these downs,runs and whirls, dure auto's, reizen rond de wereld, Ik kan je al die dingen niet geven Wat ik wel kan doen is je nog een kans geven Als je echt mijn hart wil winnen, hou dan van me vanaf het begin Dat is de enige manier waarop je al mijn emoties kan krijgen Ik zal alles zijn wat je nodig hebt, beloof me dat ik nooit wegga If you just give to me all of your devotions Refrein (2x) I step into the scene Like a beam of light Ik help je de zuidelijke troost te voelen, want het is allemaal goed Moeilijke hoofden herkennen de blik in mijn ogen When ha on high, don't act all surprised (Who that?) Who that cat set'em of something sweat Trek je pet naar achteren en doe nog steeds de freaks (Wie dat?) Give me some love in this party baby (Wie dat?) Geef me wat liefde Chorus